Intet sommer outfit er komplet, uden et smukt ur som prikken over i’et. Søger du inspiration til hvilket ur du skal investere i til din garderobe? Bare rolig, vi har her samlet denne liste over sommerens 10 smukkeste ure til kvinder. Oplev blandt andre ure fra de populære mærker: Skagen, Megir, Jacques du Manoir, Casio, Olivia Burton, Roamer og Carrie Taylor.


1. Masser af Smuk Kulør

Vi er vilde med de nyeste Aaren Kulor modeller fra Skagen! Særligt denne smukke neon pink Skagen Aaren Kulor Neon SKW6559 model. Et ur og en farve som uden tvivl, vil kunne sætte liv til ethvert sommer look.

Modellen er udformet med en flad urkasse og en slank silkone rem, som gør uret let og behageligt sidder på håndleddet. Silikone remmen er perfekt til den varme sommer, da materialet ikke suger solcreme og sved til sig.

Du kan nemt style uret med øvrige smykker. Både smykker i sølv og guld vil skabe en frisk og feminin kontrast, på grund af den gennemgående pink farve. Er du vild med modellen og ideen om en frisk farve på dit ur, men er pink ikke til dig? Så tjek de øvrige Aaren Kulor modeller ud, som fås i masser af skønne og opsigtsvækkende sommerfarver.

friskt skagen aaren kulor neon skw6559 ur til kvinder med silikone rem i neon pink hos urkompagniet
Det fantastiske Skagen Aaren Kulor Neon SKW6559 (vejl. pris 898,00 DKK) ur i neon pink.

2. Klassisk & Enkelt ur til kvinder

Nummer to på listen over sommerens 10 smukkeste ure til kvinder, er et ur fra Megir. Dennne klassiske og elegante Chronograph MS2057L-7 model fra Megir, er mere nedtonet end det forrige. Derfor er det perfekt til dig, som ønsker et simpelt, versatilt sommer ur.

Fordi uret er versatilt, er det nemt at style og kan matches med hele din garderobe. Den sølv farve, gør at uret særligt matcher med øvrige smykker i samme farve. Den klassiske lænke, styrker urets elegante fremtoning og de tydelige tal på urets skive, gør det nemt at aflæse tiden. Derudover, har denne model fra Megir ekstra funktioner i form af datovisning, 24-timers ekstra urskive og kronograf. Med kronograf funktionen kan tage tid direkte med dit ur.

Til en vejledende pris på 698,00 kr., er der ingen tvivl om, at du får et yderst smukt og funktionelt ur for pengene.

skønt megir chronograph ms2057l 7 ur til kvinder med sølvlænke og urskive hos urkompagniet
Det skønne Chronograph MS2057L-7 (vejl. pris 698,00 DKK) ur fra Megir, passer med sit klassiske design til enhver lejlighed.

3. Smalt & Feminint ur

Har du et lille håndled eller er har du blot en forkærlighed for små og feminine ure, er dette skønne ur fra Jacques du Manoir måske det perfekte ur til dig. Jacques du Manoir er et Schweizisk urmærke, med stor fokus på kvalitet, der ser uret som en måde at udtrykke personlig stil på.

Det smalle feminine design, som ses på denne Jacques du Manoir Inspiration NRO.08 model, tager sin inspiration i det traditionelle vintage dameur. Det smalle design ses sjældent i dag, hvilket gør uret unikt. Uret har fine detaljer, i form af både sølv og guld på urets overflade. Derudover er urskiven besat med funklende krystaller. Den rillede krans omfatter urets skive perfekt, og er ligeledes et nik til vintage uret.

Til den vejl. pris 1.698,00 DKK, er denne model en sikker vinder blandt sommerens accessories.

klassisk og feminint jacques du manoir inspiration nro.08 ur til kvinder med et smalt design hor urkompagniet
Det smukke Jacques du Manoir Inspiration NRO.08 (vejl. pris 1.698 DKK) ur, passer perfekt til et klassisk sommer outfit.

4. Masser af Retro Vibes

Er du den sporty type, som foretrækker et lækkert ur der samtidigt er funktionelt, så er denne retro Casio Classic LA680WEA-9ER model måske lige noget for dig. Retro modellerne fra Casio, tager inspiration fra de klassiske Casio ure, som mærket førte i tidernes morgen, dengang mærket først vandt frem inden for ur industrien.

Urets oktagon formede urkasse, giver uret et unikt twist i kombination med en ellers klassisk guld lænke. Ud over et super fedt design, får du med denne model en masse lækre funktioner oven i købet. For eksempel har uret LED-lys (så uret nemt kan aflæses i mørke), stopurs funktion, daglig alarm, automatisk kalender, samt 12/24-timers tidsangivelse. Derudover har denne model en super smart låsemekanisme, som gør at urets lænke nemt kan justeres til dit håndleds omkreds.

Uret står vejl. til 599,00 DKK og er helt sikkert et ur som aldrig går af mode.

lækkert og sporty casio classic la6880wega-9er ur til kvinder med guld ænke og fede funktioner hos urkompagniet
Det super fede og sporty Casio Classic LA6880WEGA-9ER (vejl. pris 598,00 DKK) ur med masser af retro vibes.

5. Klassisk ur til kvinder med Krystaller

Var du vild med den smalle model fra Jacques du Manoir, men foretrækker du et ur i en klassisk størrelse eller har du et større håndled, er denne Jacques du Manoir Inspiration NRO.25, et fantastisk alternativ. Uret kommer som det forrige ur fra mærkets “Inspiration” linje og er udformet i samme design. Dog er denne model bredere.

Modellen har en smuk rødbrun farve på urskiven med en lækker metallisk overflade, som giver en flot reflekterende effekt når der kommer lys på den. Kombinationen af den sølv og rødguld farve, ses sjældent på ure, og du får med denne model derfor et ur som er helt unikt. På urets skive ses fine detaljer i form af krystaller indsat i skiven.

Urets ellers klassiske look, gør det perfekt både til hverdag og til formelle situationer

klassisk jacques du manoir inspiration nro.25 ur til kvinder med krystaller på urskiven og en metallisk overflade hos urkompagniet
Den smukke Jacques du Manoir Inspiration NRO.25 model (vejld. pris 1.698,00 DKK ), med metallisk urskive og krystaller.

6. Sommer og Vintage Vibes

Er der noget mærket Olivia Burton er ekspert i, så er det at designe feminine ure med masser af vintage vibes og skønne utraditionelle detaljer.

Denne Olivia Burton Bejewelled Florals Demi Embellished Black & Rose Gold OB16BF23 model, er en anelse mere diskret end de modeller vi typisk ser fra mærket. Dette gør dog ikke modellen mindre skøn, da den sorte læderrem og urskive, er tilsat fine detaljer. Detaljerne ses i form af en blomster mønstret urskive og en krystal på urets rem. Den rødguld farve på urets visere og urkasse, giver ligeledes en super fin kontrast til den sorte farve på remmen og skiven. Som med alle Olivia Burton ure, har denne model en flad urkasse, som gør at den behageligt kan sidde under et skjorte- eller bluse ærme.

Modellen er perfekt som kontrast til lyse sommertoner og til sommer outfittet på de kølige sommeraftener.

smukt vintage olivia burton bejewelled florals demi embellished black rose gold ob16bf23 ur til kvinder med blomster motiv på skiven og sort læderrem med krystal hor urkompagniet
Olivia Burton Bejewelled Florals Demi Embellished Black Rose Gold OB16BF23 (vejl. pris 895,00 DKK ) modellen med masser af vintage vibes.

7. Ind til Hjertet

Er du på udkig efter et helt specielt ur til sommer, som du kan have glæde af i mange år, så er denne Roamer Lady Sweetheart 556661 46 19 50 model måske lige noget for dig.

Roamer er et mærke med en lang historie bag sig og er særligt kendt for sin excelente Schweiziske kvalitet, i kombination med klassiske og elegante urdesigns. Prisen på denne model, ligger derfor, med god grund, noget højere end de øvrige ure på listen. Dette ur fra mærkets Lady Sweetheart kollektion, som er udformet i rustfrit stål, har nemlig det yderst hårdføre safirglas over urskiven. Derudover har det et automatisk urværk, som oplader energi når du bevæger dig. Det er designet med fantastiske detaljer, som et kig ind til urets “hjerte” (urværk), som sjældent ses på ure til kvinder.

Med sådan et mesterligt håndværk, er der ingen tvivl om at denne model fra Roamer, er en fantastisk investering for den kvalitetsbevidste kvinder

feminint roamer lady sweetheart 556661 46 19 50 ur til kvinder hvor man kan se ind til urværket hos urkompagniet
Det fantastiske Roamer Lady Sweetheart 556661 46 19 50 (vejl. pris 6.599,00 DKK) ur, hvor man kan se ind i “hjertet” af uret.

8. Blomster Relief

Mærket Olivia Burton, er begyndt at inkorporere relief mønstre i nogle af deres designs. Denne effekt er forholdsvis ny i urverdenen i modeure kategorien. Relief er oprindeligt en skulpturel teknik, hvor billeder eller mønstre “hugges” ud af et baggrundsmateriale, traditionelt brugt i stenhuggeri.

Olivia Burton Artisan Dial OB16AR01 modellen, giver relieffet en super flot 3D effekt. Blomsterne kommer diskret til syne på urets lyse skive. Uret har derudover en fin lyserød læderrem, som sætter prikken over i’et til det overordnede feminine design. De lyse toner på uret gør modellen perfekt til sommer looket, for eksempel til en hvid sommer sommerkjole. Som alle Olivia Burton ure, er urkassen flad, som gør at uret let og behageligt kan sidde på håndleddet.

Er du på udkig efter et super feminint ur til sommeren, er dette ur fra Olivia Burton en fantastisk mulighed.

feminint olivia burton artisan dial ob16ar01 ur til kvinder med relief 3d effekt på urskiven og en lyserød læderrem hos urkompagniet
På den smukke Olivia Burton Artisan Dial OB16AR01 (vejl. pris 1.050,00 DKK) model ses den fine relief 3D effekt på urets skive.

9. Minimalistisk & Stilet

Er du til et minimalistisk og stilet ur, som kan bruges til mange lejligheder, er dette ur fra Carrie Taylor et fantastisk valg til sommeren.

Mærket, Carrie Taylor, har sin base i New York, hvor inspirationen til urenes designs, typisk kommer fra de modebevidste New York, Manhattan kvinder. Denne Carrie Taylor Astoria CA4001-RHGLARG model, har en mat sort urskive, som står i flot kontrast til den rødguld urkasse og rem. Uret har en smal mesh rem, med en låsemekanisme, som gør det nemt at justere urets omkreds til dit håndled. Det minimalistiske design på uret, giver modellen sit eksklusive og elegante look, som gør at det er perfekt både til hverdag og til formelle situationer. Ligeledes gør det det nemt at style med dine øvrige smykker i garderoben.

Ønsker du et ur til sommer, som du også kan bruge resten af året, er dette ur ideelt.

lækkert og minimalistisk carrie taylor astoria ca4001 rhblarg ur til kvinder med guld mesh rem og sort urskive hos urkompagniet
Opnå et smukt og minimalistisk sommer look Carrie Taylor Astoria CA4001 RHBLARG (vejl. pris 598,00 DKK) modellen, inspireret af New York, Manhattan.

10. Smukke Motiver fra Naturen

Er du vild med det forrige ur på listen fra Carrie Taylor, men ønsker du en anelse flere detaljer, er det sidste ur på listen et perfekt alternativ.

Denne Olivia Burton Painterly Prints Rose Gold Mesh OB16PP49 model, har et smukt motiv af blomster og kolibrier i friske farver. Farverne harmonerer perfekt med den rødguld farve på resten af uret. Uret har en smal mesh rem, som sidder let og behageligt på håndleddet. Derudover har uret en smart låsemekanisme, der gør at du nemt selv kan justere omkredsen på uret. Den friske farvekombination gør modellen ideel at have på til en lækker top eller sommerkjole, og et par sandaler. Ligeledes, kan uret styles med øvrige smykker, for virkelig at fremhæve det feminine look.

Er du til rødguld ure i feminine designs, er dette ur fra Olivia Burton perfekt!

smukt olivia burton painterly prints rose gold mesh ob16pp49 ur til kvinder med rødguld mesh rem og skønt mønster på urskiven hos urkompagniet
På Olivia Burton Painterly Prints Rose Gold Mesh OB16PP49 (vejl. pris 1.050,00 DKK) modellen, harmonerer den rødguld farve smukt med det friske blomster motiv på urskiven.

Hvilket ur på listen var dit favorit og hvad kunne du tænke dig at se for ure og mærker næste gang? Fortæl os det i kommentar feltet. 😉


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.