Skagen sætter kulør på sommeren med sine nyeste tilføjelser, “Kulor”, til Aaren serien. Det store fokus ligger på stærke farver, som i den grad sætter liv i serien som aldrig før, og giver enhver farve- og urelskende kvinde, anledningen til at opgradere sommergarderoben, med et statement piece fra Skagen der batter. Vi vil i dette indslag introducere dig til de stærke nye modeller i Aaren serien, “Kulor” urene, og give inspiration til hvordan du nemt styler dem med din sommergarderobe.


En kollektion med masser af farver inspireret af Nyhavn

“Kulor” (Kulør) modellerne er inspireret af det smukke og ikoniske Nyhavns kulørte facader, som er at finde i Københavns centrum. Med denne inspiration, har hver “Kulor” model fået et stærkt og gennemgående farvetema, som matcher dem i Nyhavn, kombineret med det populære minimalistiske design, kendt fra Skagens Aaren serie.

Skagens nye Aaren Kulor ure er inspireret af de smukke og farverige facader i Nyhavn.

Flere af “Kulor” modellerne fås i to størrelser, med en henholdsvis 36 mm bred urkasse og en 41 mm bred urkasse, så den perfekte størrelse i forhold til ønske og dit håndleds bredde, er at finde. Urene har et slankts design, med en let urkasse, der matcher det simple og minimalistiske design. Remmen er udformet i det yderst behagelige og hårdføre materiale silikone, som gør at uret sidder let og behageligt på håndleddet og er nemt at rense, hvilket er særligt belejligt i de varme sommermåneder. Remmene hæftes på urets kasse med en quick release funktion, som gør at remmen nemt kan skiftes til andre farver fra serien eller en anden almindelig 20 mm rem, naturligvis såfremt de har en quick release funktion. Det minimalistiske design kommer særligt til udtryk på urenes skiver, som har små, slanke visere og letlæselige tal.  

Her ses de smukke og farverige ure fra Skagen, på deres kampagne billeder fra foråret 2019.

Skagen satser, med de nye “Kulor” modeller, stærkt på årets kulørte farvetendenser, som sætter liv til ethvert outfit og skaber fokus på uret som statement accessory. “Kulor” modellerne kan for eksempel bruges til at sætte prikken over i’et på et simpelt look, tone i tone styling og color blocking, afhængigt af din personlige stil.


Inspiration til Styling af Skagen Aaren “kulor” urene

Den stærke røde farve

Modellen bærer på billedet et smukt look med masser af skønne røde farvenuancer og Skagen Aaren Kulor SKW2768 uret.
Tone i tone palet, med smukke rødlige og rosa nuancer.

Den stærke røde farve, har i årevis været en yndlingsfarve blandt millioner af kvinder verden over og symboliserer kærlighed, passion og temperament. Ud over en historisk betydning, er den røde farve en farve, som kan klæde alle, uanset hudfarve og hudtone. Det er en versatil farve, som kan styles på mange forskellige måder og som vækker opsigt, den kan være både elegant og provokerende, og bør være at finde i en hver kvindes garderobe.

På billedet ovenfor, er Skagen Aaren Kulor SKW2768 uret stylet i et friskt tone i tone look, med lyse rødlige nuancer, som giver et blødt og feminint udtryk. Den pudderrosa skjorte i kombination med de koralrøde bukser, er matchet med et feminint makeup look i samme rødlige nuancer. Det røde Aaren kulor ur, sætter prikken over i’et i looket og bliver med den stærke røde farve fokuspunktet. Til et festligt look, kan du skifte den bløde rosa læbefarve ud med en stærk rød læbestift og tilføje flere smykker i guld eller sølv.

Skab et iøjenfaldende look, ved at bruge en gennemgående farve som rød i dit outfit. Sæt prikken over i’et med et Skagen Aaren Kulor SKW6512 ur.
Pep dit look op med palette af stærke røde nuancer og mønstre.

Er du ikke bange for at sætte ekstra kulør på hverdagen og i dit look, kan style dit Skagen Aaren Kulor SKW6512 ur til gennemført rødt outfit, som på billedet ovenfor. Det gennemgående farvetema, er en af sommerens store fashion trends, som vil vække opsigt i stor stil. Samtidig kan et opsigtsvækkende look som dette, signalere selvsikkerhed og uafhængighed. Looket er nemt at opnå, selv hvis du blot har enkelte røde tøjstykker i din garderobe, da det gennemgående farvetema automatisk vil matche de stykker tøj du vælger til looket. For at bryde farvetemaet en anelse op, kan du skabe en simpelt kontrast, ved blot at tilføje et tøjstykke  med mønster, som det blomstrede playsuit modellen bærer på billedet ovenfor. Ønsker du en nedtonet version af dette look, kan du nemt opnå en lignende effekt, ved for eksempel at vælge et gennemgående rosa tema i stedet for det knaldrøde.


Den varme orange farve

Brug orange og brune elementer i dit sommerlook, for at skabe et varmt og feminint udtryk. Færdiggør looket med et lækkert ur i samme tone, som Skagen Aaren Kulor SKW6511.
Du kan skabe et smukt diskret look til sommer, ved at bruge brune og lyse grønne nuancer.

Mange kvinder har en tendens til at holde sig fra orange farver i deres garderobe, fordi det er en stærk og overvældende farve, som kan være svær at style. Orange er dog en fantastisk farve at have i garderoben, når den styles “korrekt” og en af sommerens helt store farvetrends. Skagen har derfor formået at designe et ur med den perfekte brændte orange farve, Skagen Aaren Kulor SKW6511. Da farven hælder mere mod kobberorange, er den utroligt nem at style i et lækkert, sommerligt og feminint look, som på billedet ovenfor. Ved at bruge tone i tone metoden, formår uret at vække opsigt på en diskret og rolig måde. Du kan opnå denne effekt ved at bære en lækker karamel farvet top eller skjorte, som matcher perfekt til den brændte orange farve på uret. Du kan ligeledes kombinere looket med øvrige smykker, samt et komplementerende naturligt makeup look i brune og creme nuancer. For et ekstra sommerligt look, kan stilen fuldendes med kølige farve elementer, som et par hvide eller lyse grønne bukser med mønster.


Den Kølige Lyseblå Farve

Brug enkelte kølige accessories, som Skagen Aaren Kulor SKW6509, i et ellers varmt outfit, for at skabe en rolig kontrast i dit sommer look.
Du kan blande lyse og varme farver med kølige nuancer og smukke mønstre, for at skabe en blød kontrast.

Den smukke lyseblå farve på Skagen Aaren Kulor SKW6509, giver et feminint og køligt element til dit look. Er du mest til varme farver i dit look eller føler du at varme toner klæder dig bedst, kan du inkorporere de smukke kølige nuancer i dit look ved, ved blot at bruge enkelte kølige elementer i et ellers varmt tonet outfit. Dette miks af varme og kølige nuancer, vil skabe en flot kontrast i dit look. For at gøre looket ekstra sommerligt, kan du som modellen på billedet ovenfor, vælge et mønstret outfit i varme toner og tilføje de kølige elementer, i form af det lyseblå Skagen Aaren Kulor ur og sølv smykker. For et ekstra twist i looket, kan du vælge at kombinere mønstre i matchende varme nuancer.   

Hold dig til lyse kølige nuancer og accessories, som et Skagen Aaren Kulor SKW2764 ur, for at skabe et klassisk og sofistikeret look.
En blød og kølig palette til sommer, giver et smukt og sofistikeret look.

Er du modsætning til forrige look vild med kølige nuancer gennem hele dit outfit, kan du ligeledes style Skagen Aaren Kulor SKW2764 med masser af bløde, kølige nuancer. For et minimalistisk look, så vælg et simpelt outfit, som for eksempel den pudderfarvede romper, modellen på billedet ovenfor bærer og blot en enkelt accessory, som Skagen Aaren uret. De lyse kølige farver vil harmonere smukt med hinanden, og det simple minimalistiske outfit, giver looket ro. Ønsker du at peppe looket en anelse op, men stadig holde dig til det simple minimalistiske udtryk, kan du tilføje accessories, som en skuldertaske eller clutch, et par solbriller og lignende, i samme lyse og kølige farve tema.


Den Klare Hvide Farve

Det helt hvide sæt er en sommerfavorit. Sæt prikken over i’et med et smukt hvidt ur som Skagen Aaren Kulor SKW6520.
Med et miks af hvide, lyse grå og creme nuancer i din garderobe, er du godt kørende til sommer.

Du kan skabe endnu et meget sommerligt look, ved at kombinere hvide, creme og grå nuancer, som modellen på billedet ovenfor. Hvide og lyse farver er fantastiske til sommermånederne, da de ikke absorberer lyset på samme måde som sorte og mørke farver, der kan være ubehagelige at bære når solen står direkte på. For at skabe et gennemført look med den hvide farve, kan vælge udelukkende at bruge hvide tøjstykker til dit outfit. Det gennemførte hvide look, står særligt i smuk kontrast til mellem- og mørke hudfarver. For at fuldende looket, så vælg et ur med en hvid rem og skive, som Skagen Aaren Kulor SKW6520. Vil du bryde looket lidt op, så vælg at mikse dit outfit med hvide, creme og grå farvenuancer. Til dette look, kan du ud over uret, vælge både sølv eller guld smykker, og sætte prikken over i’et med en kulørt læbefarve, som rød eller rosa, eller alternativt et tøj element med mønster.


Den Dybe Havblå Farve

Kombinér dit Skagen Aaren Kulor SKW6508 ur med en smuk lang mønstret kjole og en solhat, for et elegant beach look.
Miks dybe blå farver med mønstre, for et smukt sommerlook.

Er du til stærke farver som den dybe havblå, er Skagen Aaren Kulor SKW6508 et perfekt valg. Det kan nemt styles til sommerens garderobe, særligt når det kommer til andre kulørte farver og lækre mønstre. Pep dit sommerlook op som modellen på billedet, med en top eller kjole i et lækkert mønster, med smukke mørkeblå og friske grønne eller røde toner. Kombiner det med et par fede, oversize solbriller og en solhat, og du har det perfekte sofistikerede beach look. Uret kan på samme måde styles til hverdag, med et par fede blå eller hvide jeans, en mønstret skjorte eller bluse og en lækker taske. Dress looket op med et par elegante højhælede sko på kontoret eller til formelt eller gør det mere komfortabelt, med et par fede hvide sneakers.


Den Friske Gule Farve

Kombinér en gul sommerkjole med med farverige accessories, som Skagen Aaren Kulor SKW6510, for at få et friskt sommerlook.
Kombinér stærke farver, som lilla og gul, for at få et opsigtsvækkende look.

Endnu en farve, som mange kvinder har en tendens til at holde sig fra, er den friske gule farve. Ligesom den orange, kan den være svær at style. Det er dog synd ikke at kaste sig ud i en farve som den gule, da det er en fantastisk flot og frisk farve, som symboliserer glæde, optimisme og intelligens. Derfor kommer der stor fokus på den gule farve til sommer. Vær ikke bange for at blande stærke farver, specielt ikke om sommeren. Den gule farve på uret er nemlig opsigtsvækkende og matcher derfor perfekt med outfits, der ligeledes har opsigtsvækkende farver eller mønstre inkorporeret. Du kan style dit Skagen Aaren Kulor SKW6510 ur, som modellen på billedet, med en smuk lang mønstret sommerkjole, et par retro solbriller, en rød bæltetaske og et par højhælede sko eller sneakers, afhængigt af hvad du foretrækker. Til et look som dette, med mange friske farve elementer, kan du ligeledes med fordel holde dine smykker i samme farvetema, som modellen på billedet, der har matchet uret med guld smykker.

Du kan opleve flere ure fra Skagen på vores hjemmeside.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.