Ønsker du at give hende et smukt ur i julegave? Uret er en af de skønneste accessories til kvinder, som hun kan matche til sin helt egen personlige stil. Vi peger dig i retningen af vores mest populære urmærker til kvinder denne jul, så du kan finde det perfekte ur til hende i julegave i år.


Feminin og stilet julegave med et Olivia Burton ur

Har hun en feminin stil og går hun med enkle smykker med fine detaljer, så går du ikke galt i byen med et smukt Olivia Burton ur til hende i julegave. Hos Olivia Burton finder du et bredt udvalg af feminine ure med masser af fine detaljer. Hun kan nemt og behageligt bære et Olivia Burton ur under et hvilket som helst bluse ærme, da urene har en klassisk silhuet og en flad urkasse. Derudover kan hun med den klassiske feminine silhuet nemt style uret med øvrige smykker der matcher hendes helt egen personlige stil.

smukt olivia burton ur til hende

Mærkevare glamour med Michael Kors ure

Er hun til mærkevarer og en smule glamour er Michael Kors ure et godt sted at lede efter hendes julegave. Michael Kors er et af vores absolut favorit mærker blandt kvinder på grund af den ikoniske Michael Kors design æstetik. Foretrækker hun et analogt ur, har mærket et skønt udvalg af klassiske styles med lænke eller læderrem i smukke farvekombinationer. Tænker du at give hende et moderne smartwatch i et klassisk design, så er Michael Kors også ideelt. Mærket er nemlig særligt kendt for sine smartwatch modeller, der kombinerer en touch screen og en klassisk urkasse og urrem. Michael Kors smartwatches er naturligvis kompatible med både iOs og Android, samt har de smarte funktioner som forventes af et moderne smartwatch.

glamourøse mærkevare ure til hende fra Michael Kors

Minimalistisk dansk design med et ur fra Skagen

Er hendes stil minimalistisk er Skagen ure et godt mærke at lede efter hendes julegave blandt. Danske Skagen er et af de mest kendte danske urmærker og en af vores favoritter blandt både mænd og kvinder. Ud over den gode kvalitet til en god pris, er Skagen særligt blevet populært på grund af sin nordiske design æstetik. Et ur fra mærket er derfor perfekt til både hverdag og fest, og hun kan nemt style det med øvrige smykker. Hos Skagen finder du et udvalg af minimalistiske ure i klassiske såvel som unikke farver.

dansk urdesign til hende i julegave med Skagen

Vintage vibes med Casio Classic og Retro

Skal hun have et vintage style digital ur i julegave er der ingen bedre muligheder end Casio Classic eller Casio Retro. Vintage designs er blevet enormt populære i 2020 og når det kommer til ure er Casio’s vintage linjer mere ikoniske end nogen andre. Classic og Retro modellerne tager inspiration fra mærkets egne originale modeller, som kom på markedet i de tidlige Casio dage. Blandt de to linjer finder du et cool udvalg af lækre vintage modeller i primært sort, sølv og guld farvekombinationer. Urene har oftest et klassisk digital display og indeholder funktioner som alarm og stopur, så hun også kan benytte uret til sport og fitness.


Ikonisk design med et Tommy Hilfiger ur i julegave

Endnu et mærkevare brand som har set stor success blandt kvinder i 2020 er det ikoniske Tommy Hilfiger. Er hun derfor til mærkevarer eller kan hun lide accessories der vækker opsigt, så er et Tommy Hilfiger ur en god julegaveidé. Tommy Hilfiger ure har et stilrent design og på urskiven af ethvert ur ses det velkendte Hilfiger logo. Hos mærket er et bredt udvalg af smukke dameure, både klassiske lænkeure og unikke modeller i spændende farvekombinationer. Et Hilfiger dameur kan ligeledes både stå alene og dermed sætte prikken over i’et på hendes outfit, eller kombineres med øvrige smykker der matcher hendes personlige stil.

Giv hende et ikonisk mærkevare ur i julegave fra tommy hilfiger

Minimalistisk og stilrent ur til hende fra MVMT

Leder du efter et minimalistisk og stilrent ur til hende i julegave bør du tjekke MVMT ud. MVMT ure er super versatile og kan med et minimalistisk design bæres både til hverdag og fest. Mærkets lækre designs emmer af stilren luksus og kan nemt styles med alt i garderoben. Ligeledes kan hun mikse og matche sine øvrige accessories med et ur fra MVMT. Blandt mærkets modeller ses et udvalg sorte ure og nedtonede guld eller beige ure. Alle med et lille cool design twist, for eksempel i form af en nedsænket urskive eller bittesmå krystal accenter.

forkæl hende med et stilrent ur i julegave fra MVTM

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Få mere inspiration til hendes julegave blandt vores store udvalg af dameure på vores hjemmeside. Få inspiration til hans ur i julegave her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.