Festina har i 25 år med stolthed kunnet kalde sig storsponsor inden for sportens verden. Her har de haft et særligt fokus på cykelløb, som Tour de France, La Vuelta a España og Giro d’Italia. Med den verdenskendte tidligere professionelle cykelrytter og brandambassadør i spidsen, Richard Virenque, kan Festina stolt præsentere sine nyeste Festina Chrono Bike 2019 Special Editions kollektion, med “En legende i spidsen for en legendarisk kollektion.


Festinas tradition i sportsverdenen

Mærket Festina er en del af det der kendes som Festina Group. Festina Group er en urgruppe, som består af kendte og højt respekterede mærker i urverden, som Festina, Jaguar, Candino og Calypso. Mærket blev oprindeligt stiftet i år 1902 i Schweiz. Senere købt af nuværende indehaver, Miguel Rodriguez, har Festina Group i dag sine hovedkontorer og lager i Barcelona, Spanien.

richard virenque ambassadør for festina chrono bike 2019 kollektionen
Tidligere professionelle cykelrytter, verdensrekordholder og ambassadør for Festina Chrono Bike 2019 kollektionen.

Festina har været en vigtig sponsor i sportens verden, og har gennem 25 år, og indtil for nyligt, haft æren af at være den officielle tidtager på det famøse Tour de France. Festina har derudover været sponsor og tidtager på andre store cykelløb som La Vuelta a España og Giro d’Italia. Denne tilknytning til sportens verden og rollen som offieciel sponsor og tidtager ved Tour de France gennem så mange år, har været med til at gøre Festina Chrono Bike Special Edition kollektion, til en af de mest populære og anerkendte kollektioner fra mærket.

Der udkommer en Festina Chrono Bike Special Editions kollektion hvert år – ure som ofte bliver et æret samlerobjekt for de mange cykelløb entusiaster og cykelfans over hele verden. Det kan forventes i alle ure fra Festina Chrono Bike kollektionerne, at de er udformet i materialer af høj kvalitet, med stopur og lækre detaljer, som drager inspiration fra cykelsporten. Urene produceres i øvrigt kun i en begrænset periode.2019 Special Editions kollektionen

I 2019 lanceres en Festina Chrono Bike kollektion, stærkere end nogen anden, med den ærede ambassadør for kollektionen, Richard Verenque, i spidsen. Den tidligere professionelle cykelrytter, som holder verdensrekorden, med hele 7 “King of the Mountains” trøjer fra Tour de France løbene, er den dag i dag stadig stærkt tilknyttet cykelverdenen. Han arbejder som en højt profileret sportskommentator og TV personlighed. Derfor siger Festina: “Der findes ingen bedre ambassadør for Chrono Bike kollektionen – En legende i spidsen for en legendarisk kollektion.”

richard virenque limited edition festina chrono bike 2019 herreur
Richard Virenque med det lækre
Festina Chrono Bike 2019 Special Edition F20451/1

Jeg er meget glad og begejstret for at kunne arbejde med Festina. Cykling er en meget vigtig del af mit liv og Festina har spillet en stor rolle for mig, på internationalt niveau.” Siger Virenque om mærket, han fortsætter: “Samarbejdet til Chrono Bike kollektionen reflekterer og styrker begge parters store passion for en utrolig sport. Det udtrykker ligeledes et forhold, som altid har været karakteriseret som et dybt og meningsfuldt venskab.


Stærke designs i den nye Chrono Bike Special Editions kollektion

Festina Chrono Bike Denmark Limited Edition (F20454/1)

Festina præsenterer et stærkt line up af nye urmodeller i den seneste Chrono Bike Special Editions kollektion. Hos UrKompagniet er vi særligt vilde med Festina Chrono Bike 2019 Denmark Limited Edition, som ses på billedet herunder.

Festina Chrono Bike 2019 Special Edition F20451/1
Den lækre Festina Chrono Bike 2019 Limited Edition model.

Denne unikke limited edition model er der kun produceret i 500 udgaver af og er derfor det perfekte ur til samleren og cykelentusiasten. Det er et utroligt lækkert og unikt ur, der aldrig bliver produceret igen.

Uret har et maskulint og sporty design, med en klassisk sort farve, der står i flot kontrast til de guld accenter på urets detaljer. Uret er naturligvis en kronograf, som er i stand til at tage tid. Derudover har det datovisning, selvlysende belægning, så tiden kan læses i mørke og er udformet i yderst hårdføre materialer af høj kvalitet. Uret har en robust lænke i rustfrit stål og safirglas der beskytter urskiven. Derudover er uret sikkert at tage med ud at svømme, med en 10 bar vandbeskyttelses klassifikation.

Modellen kommer i en eksklusiv æske, som indeholder uret, lænkeværktøj og en sporty gummirem, som du kan skifte med, afhængigt af hvilket look du ønsker og hvilken lejlighed uret skal bæres til.

Festina Chrono Bike 2019 Special Edition F20451/1
Her ses det lækre Festina Chrono Bike 2019 Special Edition (F20451/1) ur i sin æske med lænkeværktøj og en ekstra gummirem.

Festina Chrono Bike 2019 Special Edition (F20452/1)

richard virenque festina chrono bike 2019 special edition herreur med stållænke i blå og med rødguld detaljer
Det unikke Richard Virenque Chrono Bike 2019 special edition (F20452/1) herreur.

Er du til unikke men stilede farver, er denne sporty og maskuline Chrono Bike Special Edition model, er super lækkert valg. Den er udformet i samme lækre design som den sorte limited edition model, men har i stedet for den klassiske sorte farve, en fantastisk royal blå farve på lænken, skiven og bezelen. Den klare royale blå farve, står i perfekt kontrast med de rødguld accenter og detaljer.

Uret har i ægte Tour de France stil en stopursfunktion, 24-timers ekstra urskive, datovisning, selvlysende belægning, så du kan se tiden i mørke. Uret er ligeledes udformet i robuste materialer af høj kvalitet. Du kan tage uret med ud at svømme, da det er klassificeret til 10 bar. Som en special edition udgave, kommer modellen med en lækker æske, lænkeværktøj og en rem i gummi, så du kan skifte remmen.

Der ingen tvivl om, at denne Chrono Bike 2019 Special Edition er et super lækkert ur og et lækkert omdrejningspunkt til ethvert sporty og klassisk look.

richard virenque festina chrono bike 2019 special edition herreur
Det unikke Festina Chrono Bike 2019 Special Edition ur i sin æske med tilhørende lænkeværktøj og ekstra gummirem.

Festina Chrono Bike 2019 Kollektion

Vi ser en tydelig trend tendens i den øvrige Festina Chrono Bike 2019 Kollektion – klassiske, sporty designs med et twist af unikke farver. Ud over det overordnede sporty udseende, som er særligt tydeligt i modellerne med gummiremme, drager alle urene i kollektionen paralleller til cykelsportens univers. De inkorporerer opsigtsvækkende farver på urenes skiver og visere. Disse farver er særligt genkendelige de fra ikoniske cykelrytter trøjer, man blandt andet ser ved Tour de France.

Den klassiske udgave med lænke

Nedenfor ses 8 modeller fra kollektionen, som alle er udstyret med en klassisk maskulin lænke i matbørstet rustfrit stål. Alle modeller får hvert deres unikke look gennem de lækre farver der ses på urenes skiver. Vi er særligt vilde med F20448/8 modellen, som med sine klare gule accenter, symboliserer den eftertragtede gule Tour de France trøje. Den klare gule farve står i stærk kontrast til den sorte skive og den sølv lænke, som giver modellen et helt unikt look, sjældent set på et ur. Alle urene er kronografer med stopursfunktion, har en 24-timers ekstra urskiver, datovisning, selvlysende belægning og en vandtæthed på 10 bar.

Den sporty udgave med gummirem

I kollektionen er også udgivet 7 forskellige modeller, med en lækker og sporty gummirem. De opsigtsvækkende farver inkorporeret på modellernes skiver, i kombination med de matchende farverige remme, giver urene i kollektionen et friskt look. Blandt disse modeller, er samme genkendelige farver fra cykelløb som den gule, grønne og røde farve fra de prestigefyldte Tour de France trøjer. De åndbare gummiremme, gør urene perfekte til sport og cykelløb, da de sidder let og behageligt på håndleddet. Alle 7 ure er kronografer med stopursfunktioner, har en 24-timers ekstra urskive, datovisning og selvlysende belægning. Disse 7 ure fra kollektionen er som de øvrige modeller vandtætte ned til 10 bar, så du kan beholde det på under en kølig dukkert efter en sportsaktivitet.

Du kan læse mere om urene fra kollektionens specifikationer og opleve flere Festina Chrono Bike modeller på vores hjemmeside.

Er du interesseret i at læse mere om ure og sport, så tjek vores indslag om dykkeren der boede 31 dage under vandet ud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.