Marts 2019 markerer startskuddet for Festinas nye kampagne og kollektion, “Festina Always Fits”, med den verdenskendte skuespiller Gerard Butler som frontfigur. Festina, som tidligere har været kendt for sit store engagement i sportsverdenen, med sin rolle som blandt andet officiel sponsor for Tour de France i 25 år, går mod nye tider med fokus på sin position som livsstilsmærke. Vi vil her præsentere dig for de fantastiske ure fra den nye Festina kollektion i samarbejde med brandambassadøren Gerard Butler.


Et stærkt samarbejde

Butler har de forrige tre år haft æren af at være brand ambassadør for Festina, et samarbejde som resulterede i de verdensomspændende “Time to Live” og “Time for Sport” kampagner, der så massiv success. Butler, som netop har skrevet kontrakt med mærket på yderligere tre år som brand ambassadør, er hovedpersonen i den nyeste kampagne og kollektion for mærket. Et samarbejde som cementerer det stærke forhold mellem de to parter og den tidligere success.

Gerard Butler i den successfulde kampagne “Time to Live”, med Festina.

Den nye kampagne, “Festina always fits”, træder i hælene på den tidligere kampagne, som skudt i Hollywood, fokuserede på den skotske skuespillers forskellige passioner i livet. Festina udtrykker om samarbejdet: “Butlers internationale profil i kombination med hans professionalisme og talent, bekræfter ham som den absolut perfekte kandidat til brandambassadør, og viser at han indebærer netop de værdier der ligger til grund for Festina som mærke”.

En ny side af den verdenskendte skuespiller

I “Festina always fits” kampagnen, ses Butler ved hans mest forførende og spontane sider, fulde af charme og karisma. Kampagnen, som bliver opdelt i tre dele, er sammenbundet af den karakteristiske alsidighed ved Festina ure og den famøse skuespiller, som begge er i stand til at tilpasse sig enhver situation og lejlighed, uden at miste deres stil og elegance. “Følger du kampagnen mens den udfolder sig, vil du opleve Butler i forskellige scenarier, der på hver deres måde viser ham med sin særlige charme og ironi, og du kan endda se ham danse til beatet af de mest uforudsete rytmer”, udtaler Festina sig om kampagnen.  

I kampagnen, filmet af instruktør Albert Uria, ses Butler på forskellige afslappede, atmosfæriske og maleriske lokationer, som for eksempel det smukke La Ricarda – et symbol på den rationalistiske arkitektur, lokaliseret blot få meter fra Middelhavet. Alt fotografisk materiale af Butler til kampagnen, er skudt af den kendte fotograf Marcel Hartmann, der blandt andet tidligere har fotograferet andre kendte ansigter som Kate Winslet og Monica Belucci, og ved den prestigefyldte Cannes film festival.      

Kampagnen fik sin verdenspremiere ved anden udgave af “the Festina Group Trade Show” i Marts 2019, som blev fejret ved det ikoniske Four Seasons Hotel Ritz i Lissabon, Portugal.


Festina Chronograph F20365/2

Gerard Butler bærer det sorte Festina Chronograph ur i den indledende kampagne video. Se den fulde video på Festinas officielle Youtube kanal her.

På den indledende “Festina always fits kampagne video”, bærer Gerard Butler dette super lækre og unikke ur fra Festina. Hos UrKompagniet er vi vilde med den gennemgående sorte farve på urets lænke, urkasse og urskive, som i kombination med den elektriske blå farve på urets visere, giver uret et råt og maskulint udtryk. På urskivens overflade ses en unik bølget effekt, der understreger mærkets øje for lækre detaljer. Uret er ligeledes udstyret med en robust lænke i rustfrit stål, der giver uret tyngde og, kombinerer matte og semi blanke led. Derudover har modellen stopurs funktion, selvlysende belægning samt datovisning, der gør det yderst funktionelt. Den sorte farve på uret kan matches til hele garderoben, hvilket gør modellen ideel til dig der ønsker et klassisk men råt ur, der passer til ethvert outfit. Modellen fås også med sølv visere.


Festina Chrono Dual Time F20442/1

Gerard Butler bærer på dette kampagne foto den maskuline Festina Chrono Dual Time model.

På dette billede fra kampagnen ses Butler med dette lækre ur fra mærket. Modellen fremhævet har et et sporty maskulint udtryk og en gennemgående mørk, navyblå farve. Uret er udstyret med en robust lænke i rustfrit stål, som kombinerer yderst liggende rå, matpolerede led med rillede midterled. Uret har stopurs funktion, selvlysende visere, en 24-timers ekstra urskive samt et tachymeter, som gør det yderst praktisk og funktionelt. Derudover kan denne model tages med i vand og er vandtæt ned til 10 bar. Urets maskuline design i kombination med den kølige blå farve, gør denne model perfekt til dig som ønsker et maskulint og sofisitkeret ur, som passer til enhver lejlighed.

Se den populære model og andre fra linjen nedenfor.


Festina Chronograph F20361/2

Her ses Gerard Butler med det sølv Festina Chronograph ur med den iøjenfaldende blå urskive.

På kampagne billedet bærer Butler dette Festina kronograf ur til herrer. Uret har en klar blå farve på urskiven, som giver en kølig kontrast mellem den sølv lænke og urkasse. Uret er udformet i et klassisk og maskulint design med lækre detaljer, som for eksempel den bølgede overflade på urets skive og den sorte detalje på kronen. Uret er udstyret med en bred lænke i rustfrit stål, der er sammensat af matte og semi blanke led, som en ekstra detalje. Uret er som det forrige udstyret med en stopurs funktion, selvlysende visere og en 24-timers ekstra urskive. Urets klassiske design gør det perfekt til enhver lejlighed, og modellen kan med fordel styles med øvrige accessories og til outfits i kølige eller neutrale nuancer. Ligeledes er denne model perfekt til dig, som ønsker et sofistikeret ur med unikke men diskrete detaljer.

Se mere om denne model og de andre i linjen herunder.


Festina Chronograph F20363/2

Her ses Gerard Butler med det klassiske men opsigtvækkende Festina Chronograph ur med sølv og guld lænke, samt den fede blå urskive.

Ønsker du et ur i et klassisk design, som er maskulint og sofistikeret, men som samtidig har unikke og opsigtsvækkende detaljer, er denne model fra kampagnen en sikker vinder. Vi er hos UrKompagniet særligt vilde med den opsigtsvækkende effekt kombinationen af den kølige sølv, guld og blå farve giver. Urets elektriske blå skive har samme lækre, bølgede effekt på overfladen, som de ovenfor sete modeller fra kampagnen. Derudover er uret naturligvis også udformet i rustfrit stål, har samme stopurs funktion, selvlysende visere og en ekstra 24-timers urskive. Kombinationen af den guld og sølv farve, gør denne model til et ideelt omdrejningspunkt for et simpelt hverdags outfit og til formelle lejligheder. Kombinationen af den guld og sølv farve gør det ligeledes muligt at style uret med øvrige accessories i både guld eller sølv.

Læs mere om denne og de to andre farvkombinationer i linjen nedenunder.


Festina Chronograph F20364/3

På billedet fra kampagnen ses Gerard Butler med det guld Festina Chrnograph ur med guld lænke og sort skive, i ægte James Bond stil.

Ønsker du et maskulint ur, som både kan bruges til hverdag men som også er ideelt til formelle lejligheder, er denne stilfulde model fra kampagnen det perfekt valg. Dette kronograf ur fra Festina er udstyret med en robust lænke i rustfrit stål, med brede maskuline led. Urkassen og lænken er belagt med guld, som giver en flot og simpel kontrast til den dybe sorte urskive. Modellen har lækre detaljer, som en bølget urskive, en sort krone og er som de ovenfor nævnte modeller yderst funktionelt, med stopurs funktion, selvlysende visere og en 24-timers ekstra urskive. Denne model kan med fordel styles med øvrige accessories i guld og vil stå særligt flot til et mørkt jakkesæt eller lignende, som Butler i ægte James Bond stil, illustrerer på kampagnebilledet.

Læs mere om denne model og oplev de øvrige farvekombinationer i linjen herunder.


Festina Swarovski F20385/1

På billedet fra kampagnen vises det elegante og feminine Festina Swarovski ur.

Til kvinder highlights denne model fra Festina Swarovski kollektionen, som fås i flere smukke farver. Hos UrKompagniet elsker vi modellens feminine udtryk, grundet den smalle mesh lænke og de funklende Swarovski krystaller, som giver et perfekt samspil til den ellers hvide urskive. Uret er udformet i rustfrit stål, som gør det yderst robust og slidstærkt, og dermed et perfekt ur til dig som ønsker er elegant og feminint ur, som sagtens kan bruges til hverdag.

Du kan læse mere om denne og se de øvrige farve kombinationer nedenunder.


Kom med bag scenen

Som en del af kampagnen, kan du få et indblik i hvordan kampagne videoen til “Festina awlays fits” med Gerard Butler blev til.

Kom med om bag scenen med Gerard Butler og oplev hvordan “Festina Always Fits” kampagne materialet blev til ved et klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.