Skal dit barn eller et barn i din familie have et ur i julegave? Et ur er den perfekte måde for dit barn at lære klokken på og ser samtidigt sejt ud på håndleddet. Dog er det vigtigt at uret passer til barnets præferencer og ikke mindst barnets behov. Giv det rigtige børneur i julegave ved at følge vores julegaveguide til børneure.


Lær klokken med PLAY børneure til de små

Play børneurene er til de små børn der skal til at lære klokken. Urene har tydelige og letlæselige tal på urskiven, som gør det nemmere for barnet at identificere dem. For også at gøre det sjovere for barnet at bære ur indeholder Play linjen indeholder både søde blomstermønstrede- og sporty racerbil mønstrede ure. Urene har henholdsvis enten en læderrem eller gummirem, som gør dem behagelige og lette i vægt, og dermed ikke generer på barnets håndled. Play urene er en god løsning til barnet der skal have sit første ur, som kan bæres til hverdag. Play uret tåler ikke nedsænkning i vand, og bør tages af før barnet går i bad eller i vandet.

søde og seje børneure til de små i julegave fra PLAY

Masser af sjove farver med Fibex Fun Diver

Fibex Fun Diver børneurene er til barnet der der skal have et holdbart ur som kan bæres til hverdag og til aktivitet. Derfor indeholder Fun Diver linjen et godt udvalg af børneure i spændende farver, så der er noget til enhver smag. Fun Diver urene har en lækker blød og meget behagelig silikone rem. De er letvægtige og sidder derfor let og behageligt på barnets håndled. Urskiverne har tydlige og letlæselige tal samt visere, så barnet nemmere kan aflæse klokken på uret. Fun Diver urene tåler vandstænk og let regn, men bør tages af før barnet går i bad eller i vandet.

fibex fun diver børneure i julgave med sjove farver

Robuste, vandtætte og hypoallergene Fibex Titanium ure

For børn der er meget aktive og som skal have et ur der er ekstra robust, er Fibex Titanium linjen et super godt valg. Med en titanium urkasse tåler disse ure lidt flere knubs end ure med plastik urkasser, og derfor kan barnet roligt bære dette ur til leg og anden aktivitet. Metal urkassen gør det også muligt for barnet at kunne bære uret til svømning og i bad. Samtidig er titanium et meget allergivenligt materiale. Mange børneure har urkasser og spænder som er lavet af rustfrit stål, og mens dette ikke nødvendigvis er et problem for de fleste, har børn dog en mere følsom hud end voksne. Det betyder at de er mere tilbøjelige til at udvikle nikkelallergi. Skal dit barn derfor have et robust, vandsikkert og samtidig allergivenligt ur i julegave, er et Fibex Titanium børneur et ideelt valg.

Seje or robuste fibex titanium ure i julegave

Sporty Fibex Mini Aqua ure der lyser i mørke

Fibex Mini Aqua børneurene er perfekt til barnet der skal have et robust og vandsikkert ur i god kvalitet. Mini Aqua linjen indeholder masser af cool farver til pre-teens og små teenagere, der ønsker sig et ur de kan have på til hverdag, til sport og som de kan have på i vandet. Urene er udstyret med yderst holdbare og behagelige gummiremme. Derudover har urene tydelige og letlæselige tal på urskiven, så barnet nemt kan aflæse tiden. En sej detalje er at urene urskiver lyser op i mørke. De fås med enten en urkasse i hård plastik eller en solid urkasse i rustfrit stål.


Cool digitale ure med Fibex Mini digital

Skal barnet have et digital ur i julegave er Fibex Mini Digital et ideelt valg. Uret kan indstilles mellem militærtid og 12-timer interval. Med et digital ur kan barnet blive bedre bekendt med militærtid, der angives i et interval af 24-timer. Urene fra linjen har tydelige tal på displayet som gør tiden nemmere at aflæse. Urene er vandresistente og kan bæres både i badet og til svømning. En anden fordel ved et digitalt børneur er de ekstra smarte funktioner som uret har. Mini Digital urene har oplyseligt display, stopurs funktion, daglig alarm, timesignal og datovisning. På den måde kan barnet blive godt bekendt med tid på mange flere måder end blot at lære klokken. For eksempel kan dagens aktiviteter tidsangives på uret.

seje digital ure til børn i julegave fra fibex mini digital

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.