Skal dit barn eller et barn i din familie have et ur i julegave? Et ur er den perfekte måde for dit barn at lære klokken på og ser samtidigt sejt ud på håndleddet. Dog er det vigtigt at uret passer til barnets præferencer og ikke mindst barnets behov. Giv det rigtige børneur i julegave ved at følge vores julegaveguide til børneure.


Lær klokken med PLAY børneure til de små

Play børneurene er til de små børn der skal til at lære klokken. Urene har tydelige og letlæselige tal på urskiven, som gør det nemmere for barnet at aflæse tallene og øve sig på klokken. For også at gøre det sjovere for barnet at bære ur, indeholder Play linjen fine motiver, som blomster og racerbiler. Urene har henholdsvis enten en læderrem eller gummirem, som gør dem behagelige og lette i vægt. Dermed vil de ikke genere på håndleddet, som er vigtigt med de små.

Play urene er ideelle til barnet der skal have sit første ur, som det kan bære til dagligt. Play uret tåler ikke nedsænkning i vand og bør tages af før barnet bader.

fire søde ure til børn fra play linjen i julegave
Med et Play ur bliver det sjovt at lære klokken!

Masser af sjove farver med Fibex Fun Diver

Fibex Fun Diver børneure er til barnet der der skal have et holdbart ur, som det kan bære til hverdag. For at gøre det sjovere for barnet at bære ur, indeholder linjen et udvalg af modeller spændende farver og opsigtsvækkende farver. På den måde er der noget til enhver smag. Bemærk at alle Fibex Fun Diver ure er udstyret med en ultra behagelig silikone rem, som føles behageligt på håndleddet, samt gør uret nemt at rengøre. Modellerne har tydelige tal og visere, så barnet nemmere kan aflæse tiden med uret. Urene tåler vandstænk og let regn, men bør tages af før barnet bader.

fem flotte børneure i opsigtsvækkende farver som er ideelle til julegaven
Med Fibex Fun Diver linjen er der masser af spændende farver at vælge imellem.

Robuste, vandtætte og hypoallergene Fibex Titanium ure

For børn der er meget aktive og som skal have et ur der er ekstra robust, er et Fibex Titanium ur ideelt. Med er urkasse udformet i titanium, tåler urene fra linjen lidt flere knubs end klassiske børneure. Derfor kan selv det meget aktive barn uden problemer bære et Fibex Titanium ur. Derudover kan barnet tages med ud at svømme, da det er klassificeret til 10 bar. Noget af det mest unikke ved linjen er at den kan benyttes af børn med sart hud, da titanium er et hypoallergent materiale. Skal dit barn derfor have et robust, vandsikkert og samtidig allergivenligt ur i julegave, er et Fibex Titanium børneur perfekt.

fire flotte ure fra fibex tiatnium til børn
Fibex Titanium ure er robuste, tåler vand og er udformet i hypoallergene materialer.

Sporty Fibex Mini Aqua ure der lyser i mørke

Fibex Mini Aqua er uret til barnet der skal have et robust og vandsikkert i en rigtig god kvalitet til prisen. Linjen indeholder masser af cool farve- og designkombinationer, så der med sikkerhed er noget til enhver smag. Uret kan bæres til både hverdag og til aktiviteter, som sport og svømning. Urene er udstyret med en behagelig og hårdfør gummirem, og har derudover letlæselige tal på urskiven. På den måde kan barnet nemmere aflæse tiden på uret. En sej detalje ved Mini Aqua modellerne er, at urskiverne lyser op i mørke, så det tiden også nemt kan aflæses om aftenen.

fem ure fra fibex mini aqua i flotte farver til både drenge og piger
Skal dit barn have et sejt og robust ur i en flot farve, så tjek Fibex Mini Aqua ur.

Cool digitale ure med Fibex Mini digital

Skal barnet have et cool digital ur i julegave? Så er Fibex Mini Digital et ideelt valg. Uret kan indstilles mellem militærtid og 12-timers interval. Vi oplever at nogle børn har nemmere ved at lære klokken og blive frotrolig med tiden med et digital ur frem for et analogt ur. Dette kan blandt andet skyldes at tallene tydeligt fremgår i midten af urskiven på et digital ur. Mini Digital linjen er vandtæt og derfor behøver barnet ikke tage det af før det bader. Derudover, har Mini Digital urene smarte funktioner, som en stopurs funktion, som barnet kan lege med til svømning eller anden sport det engagerer sig i. Blandt de øvrige smarte funktioner er en daglig alarm, timesignal og datovisning. Disse funktioner gør det nemmere for barnet at blive fortrolig med tiden på flere måde end blot at lære klokken.

fem cool børneure til både piger og drenge med digital display
Med et digitalt display og smarte funktioner, har barnet de bedste rammer for at lære klokken og blive fortrolig med tiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.