Det bliver mere og mere populært at samle på ure. Det, man dog hører mest om, er dyre Rolex ure i samlingen, men sådan behøver det ikke være. Jeg har her samlet en guide med lækre herreure, der ikke springer banken. Faktisk koster de alle sammen mindre end 1.000, men de ligner en million!

Du kan trykke her for at gå direkte og se alle vores ure til en skarp pris!

Fede guldure til en skarp pris

En af de mest efterspurgte kategorier er guldure. Man må også sige, at gulduret er for dig, der ønsker at skille sig, men stadig bevare et yderst stilfuldt look. Især gulduret i et dykkerlook er utrolig populært hos os.

Se alle guldurene med en fantastisk pris her.

Det digitale ur

Man går aldrig galt i byen med et fedt digital ur – og slet ikke til de priser, som vi kan tilbyde på udvalgte modeller. Det digitale ur giver et råt look, og er et must have i en hver ur samling!

Automatiske ure

En typisk misforståelse er, at automatiske og mekaniske ure koster en formue. Det er bestemt ikke tilfældet! Vi har automatiske ure startende fra omkring 500 kroner! Det er klart, at urværket er ikke det samme som i et ur till 100.000, men du får et fint og velfungerende ur til betydeligt under 1.000, hvor du aldrig behæver at skifte batteri! Urets automatiske værk bliver nemlig trukket op i løbet af dagen, når du bruger det. Også skal det siges… et skeleton værk (hvor man på skiven kan se ind til urværket) er bare fedt.

Value for money i dykkerurs look

I vores kategori med super ure til en super pris, har vi et bredt udvalg af ure med et dykker look til super en overraskende god pris! Spartos Classic og Prevetti ProDiver er gode eksempler på super gode ure i en god kvalitet til en mega god pris, så man sagtens kan have flere ure, man roterer imellem.

Du kan se alle vores value for money ure her!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.