nyt mærke i danmark jacques du manoir dameure hos urkompagniet

I Moutier, Schweiz i det sene 19’ende århundrede åbnede en lille familieejet virksomhed sine døre. Helt tilbage i 1904 tallet begyndte Louis Schwab med at producere vækkeure og lommeure. Traditionen blev viderebragt af Louis’ barnebarn i 1993, som fra den lille familieejede virksomhed, kreerede mærket Jacques du Manoir. Det siges at alle mærkets kreationer i dag stadig bærer præg af en helt unik detalje orienterethed videreført fra mærkets oprindelse, og at mærket tilbyder smukke, luksuriøse ure i ægte Schweizisk kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Mærkets kollektioner i dag tilbyder ligeledes et bredt udvalg af elegante ure i klassiske og moderne farver og designs.

Mærket har med sin nye 2018 kollektion genopfundet sig selv ved at kreere en trendy, en traditionel og en elegant linje, som skal sørge for at enhver kvinde kan finde det perfekte ur til at udtrykke deres stil med. Se de unikke nyheder fra Jacques du Manoir herunder og definér din personlige stil med et af de fantastiske ure.


“Inspiration”

klassiske dameure med lænke fra jacques du manoir hos urkompagniet

Urene fra “Inspiration” linjen er udformet i et klassisk elegant design med fine detaljer. Urene er lavet i rustfrit stål i sølv eller er belagt med guld. Derudover er urenes overflader børstet til en mat overflade og har en krone trykket i et fint mønster eller en krone besat med funklende krystaller. Alle lænkernes led er en blanding af små og medium led der er med til at give uret en ekstra feminin detalje. Urene har sorte urskiver med en mat metallisk overflade der reflekteres i lys. Derudover har fire modeller datovisning er besat med smukke krystaller på urskiven. “Inspiration” modellerne er perfekte både til hverdag og formelle lejligheder grundet deres elegante klassiske design, og vil være en smuk detalje til ethvert outfit.      


“Mesh”

dameure med mesh remme fra jacques du manoir hos urkompagniet

“Mesh” modellerne er også designet med fokus på elegance og klassisk et udtryk. Derudover er de super feminine grundet de små urskiver som har en vidde der matcher de smalle urremme. Alle tre modeller er udstyret med en mesh rem, som gør at de er lette og behagelige at bære på håndleddet. De er lavet i rustfrit stål og fås både i den klassiske sølv farve eller belagt med guld. Urskiverne er besat med krystaller, har datovisning og latinske romertal som viser tiden. Urskiverne er enten sorte eller champagne farvede og har en mat metallisk overflade som reflekteres i lys. Den lette vægt og meshremmenes åndbarhed, gør disse modeller perfekte til hverdag fordi de er yderst behagelige at have på hele dagen.


“Cocktail”

feminine dameure med mesh eller læderrem fra jacques du manoir hos urkompagniet

Hvad der binder “Cocktail” linjen sammen er det gennemgående elegante og eksklusive udtryk. Disse modeller fås både med læderrem og med mesh rem. Alle “Cocktail” modeller har små feminine urkasser og slanke remme, der gør dem lette og behagelige at have på. Derudover sidder de ikke i vejen for et stramt bluse eller skjorte ærme på grund af deres flade urkasser, som siddet tæt ved håndleddet. Mesh remmene er lavet i rustfrit stål og er belagt med guld. Læderremmene fås i tre forskellige farver, mørkeblå, sort og rød. Derudover har læderremmene krokopræg som styrker det eksklusive look. Alle kronerne og urskiverne er belagt med smukke krystaller der giver ekstra blikfang. Urskiverne har ydermere hver deres unikke farve hvis metalliske overflade reflekteres i lys. “Cocktail” modellerne er ideelle til formelle  lejligheder, en tur i byen eller til andre lejligheder hvor der gerne må være blikfang og spil i smykkerne du bærer. Samtidig vil en af disse modeller også være et smukt opsigtsvækkende element til et simpelt outfit.


“Classic”

klassiske dameure fra jacques du manoir hos urkompagniet

“Classic” linjen har et simpelt og feminint, klassisk design. Alle modeller er udstyret med en klassisk læderrem med en blank overflade som er med til at give denne serie sit eksklusive udtryk. Alle ure er ligeledes besat med smukke krystaller, datovisning og latinske romertal der angiver tiden. Urene fås med forskellige rem og urskive farver som sort, hvid, champagne, blå og rød. Du kan for eksempel gå efter et ur med sort rem og sort skive for et klassisk, elegant og nedtonet look. En farvekombination som denne gør også at uret nemt kan matches til andre smykker. For et lidt mere opsigtsvækkende look kan du gå efter uret med rød rem og rød urskive. Et ur som dette er ligeledes ideelt til højtider og særlige lejligheder som jul, nytår, valentinsdag og Mortens Aften.  


“Fashion”

trendy fashion ure fra jacques du manoir i bredt farveudvalg hos urkompagniet

Mærkets “Fashion” linje har et smukt udvalg af trendy smykkeure i et lækkert farveudvalg. Urene i denne linje er alle udstyret med læderremme med eksklusivt krokopræg og en let blank overflade. Alle urenes remme matcher farvemæssigt til urskiverne der er belagt med funklende krystaller, har datovisning og latinske romertal der angiver tiden. “Fashion” linjen har med nogle af farverne to udgaver af hver model, som fås både med eller uden krystaller på mekanismen der sammenkobler urkassen med sin rem. Farvevalget inkluderer hvid, champagne, brun, sort, mørk blå, smaragd grøn, frisk pink og varm rød. Urene fra “Fashion” linjen kan være en spændende accessory som skaber blikfang til ethvert outfit. For et ultra feminint look kan urene ligeledes kombineres med andre smykker skaber endnu mere opsigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.