Farvekoordinering mellem din garderobe og dine accessories, er den sikre vej til en gennemført stil. At opnå det rette farvematch, er dog ikke altid nemt og mange mænd er usikre på hvordan de skal bære sig ad med det. Vi har derfor lavet denne, sådan farvekoordinerer du dit ur guide, til dig der ønsker inspiration til, at tage dit personlige style game til næste niveau.


Farvekoordinering med det klassiske sorte look

Ung mand med et farvekoordineret sort outfit og fede accessories

Er du til den klassiske sorte farve, er farvekoordinering heldigvis en simpel opgave. Den sorte farve matcher til alt! Bærer du et komplet sort outfit, som herren på billedet ovenover, har du et look som er simpelt og stilrent. Det stilrene look, gør at du kan bære en hvilken som helst farve ur til outfittet. For at gennemføre det komplet sorte look, er et sort eller delvist sort ur ideelt. Vælger du at tilføje et sort ur, opnår du et klassisk, men samtidigt råt, tone i tone match. Ønsker du at skabe kontrast til det komplet sorte outfit, kan du trække opmærksomheden til dit ur, ved at bære en iøjnefaldende farve. Et guld eller sølv herreur med lækre detaljer, vil være lige netop den type ur der bliver bemærket til det sorte outfit. Vælg for eksempel et guld stålur, for at tilføje dit look et eksklusivt touch.


Farvekoordinering med den kølige blå farve

Den blå farve er af natur en kølig farve. Dette betyder, ifølge farveteorier, at den bedst farvekoordineres med andre kølige farver. Du kan se et eksempel på dette, på det ovenstående billede. Her er et blåt jakkesæt farvekoordineret med en kølig rosa skjorte, et turkis slips og sko, samt et klassisk sølv herreur. Til det blå outfit, er et sølv eller champagnefarvet ur ideelt. Ikke nok med at de matcher det blå outfit perfekt, de tilføjer også et strejf af maskulin elegance til looket.

Når du bærer en iøjnefaldende farve som blå, så vær opmærksom på at bære accessories i samme farvetema. Bærer du et sølv herrur, bør du også vælge et bælte med et sølvspænde, frem for guld. På den måde undgår du at dit look ser rodet ud.


Farvekoordinering med den temperamentsfulde røde farve

Enhver mand bør have den røde farve i garderoben! Den er opsigtsvækkende og temperamentsfuld, men bliver desværre ofte overset i herremoden. I modsætning til den blå farve, er den røde farve varm. Derfor farvekoordinerer du bedst dit outfit med røde elementer, med et neutralt eller guld ur. Et neutralt herreur med en brun læderrem, vil harmonere perfekt til et look med en rød sweater, jeans, brune sko og bælte. Samme princip som med det blå outfit gælder, vælger du et guld ur, bør du holde dig til guld accessories.


Farvekoordinering med den sofistikerede vinrøde farve

herre i et vinrødt farvekoordineret suit med lækre detaljer

Har du ikke lyst til at kaste dig ud i den stærke røde farve, så er den mere nedtonede vinrøde farve et godt alternativ. Farven er meget elegant og kan sammensættes i et fuldt sæt, som manden på billedet ovenfor. Du kan også vælge blot at bære enkelte vinrøde elementer i dit outfit, for et mere nedtonet look. Den vinrøde farve er mere kølig end den stærke røde farve, hvilket er hvorfor et sølv ur og accessories passer perfekt til den. Alternativt matcher farven også rigtig godt med farven brun og du kan uden problemer, bære et herreur med en brun læderrem til et look som dette. For et klassisk og stilet look, så match dit ur med den brune læderrem til et par brune lædersko og bælte.


Farvekoordinering med den klare hvide farve

Ung mand der bærer hvid t-shirt og guld herreur og halskæder

Er hvid den bærende farve i dit outfit, har du ligesom med den sorte mange muligheder for farvematch. Du kan principielt bruge et herreur med en hvilken som helst farve til hvid. Et herreur med sølv elementer harmonerer perfekt med den hvide, da begge er kølige toner. Samtidig vil et ur med guld elementer give en flot kontrast til den kølige hvide farve. Du kan se et eksempel på hvordan guld skaber en flot kontrast til den hvide farve, på billedet ovenover. Er du typen der kan lide at eksperimentere med din stil og bære unikke ure med stærke farver, er hvid også en perfekt farve. Ligesom med et guld ur, vil et ur i en stærk farve give en flot kontrast til den klare hvide farve i dit outfit.


Farvekoordinering med sofistikeret grå

Mand i et farvekoordineret gråt hør jakkesæt

Nogle vil måske mene at den grå farve kan være en anelse kedelig, men det kommer helt an på hvordan du styler dit look med den. Den grå farve er nemlig enormt sofistikeret, elegant og moden. Med det rette ur og øvrige accessories, kommer den grå farve virkelig til live. Da den grå farve er kølig, vil et herreur med sølv elementer eller andre kølige farvetoner, som blå, matche perfekt. Til et sæt som manden på billedet ovenover bærer, vil særligt et sølv ur med lænke være flot. Et herreur med lænke vil skabe et maskulint underspillet look, til det nedtonede grå sæt. Du kan ligeledes skabe en stilet kontrast, ved at vælge et herreur med en sølv urkasse og en lækker sort læderrem.


Farvekoordinering med den friske gule farve

Herre med en gul jakke og sort kasket der kigger ud over by

Den gule farve er endnu en farve som mange mænd undgår, hvilket er ærgerligt da den er super frisk og opsigtvækkende. Samtidig, stylet på den rette måde, kan den være yderst sofistikeret. Til et outfit med gule elementer, er et sort herreur perfekt. Ikke nok med at den vil give en lækker kontrast, så vil den sorte farve også nedtone den stærke gule farve en anelse. På den måde bliver den gule farve ikke for overvældende. For et urbant look, så style dit outfit med gule elementer, som manden på billedet ovenover. Her et en gul jakke sammensat med et par lækre sorte solbriller, en sort cap. Et sporty ur med en sort rem, ville være den perfekte måde at understrege looket på.


Farvekoordinering med den charmerende lyserøde farve

Farvekoordineret sæt med lyserød jakke og et herreur med brun rem

Sidst men ikke mindst på listen har vi den lyserøde farve. Endnu en farve som mange mænd ikke tør kaste sig ud i. Som det kan ses på billedet ovenover, handler det bare om hvordan du sammensætter og farvekoordinerer dit look med farven. Bærer du allerede, eller ønsker du at inkorporere den lyserøde farve i din garderobe, så lad dig inspirere af billedet ovenover. Her er den lyserøde jakke sættets bærende farve, matchet med en hvid skjorte, et magenta slips og et par mørke blommefarvede bukser. Til den lyserøde farve harmonerer sølv accessories særligt flot. Ligeledes passer en lysebrun farve til lyserød. Derfor vil et sølv ur eller et herreur med en brun rem og en sølv urkasse, matche perfekt til denne type look.


Mangler din yndlingsfarve? Lad os det vide i kommentarfeltet og vi vil tilføje den til vores “Sådan farvekoordinerer du dit ur” guide. Læs også vores stilguide til mænd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.