Man siger at et herreur er ækvivalenten af en diamant ring til kvinden. Du går derfor aldrig galt i byen med et lækkert herreur til ham i julegave. ‘Find det rigtige ur til ham i julegave’ er vores julegaveguide for 2020 hvori du kan få inspiration til ham blandt nogle af vores mest populære urmærker til mænd.

Klassisk og stilet ur i julegave med Gant

Har han en klassisk minimalistisk stil går du ikke galt i byen med et flot Gant herreur. Blandt Gant’s urkollektioner finder du et bredt udvalg af lækre herreure med klassiske silhuetter og stilede farvekombinationer. Med en klassisk tidløs design æstetik er Gant ure også meget versatile. Dermed er de perfekte som accessory til både hverdag og formelle lejligheder.

klassisk og stile julegave til ham med et Gant ur

Sporty og maskulint ur i julegave med Seiko 5 Sports

Er han til maskuline silhuetter og er han typen som elsker sport og action? Et Seiko 5 Sports herreur det helt rigtige valg til ham i julegave. Seiko er et af de mest populære urmærker til mænd og med god grund. Med Seiko får man nemlig den fulde pakke i form af et lækkert design og slidstærke materialer til en rigtig god pris. I Seiko 5 Sports linjen finder du et stærkt udvalg af maskuline herreure med forskellige rem typer. Derudover kan du vælge mellem urskiver i spændende farver.

Giv ham et sporty seiko 5 sports ur i julegave

Livsstilsure fra New York baserede Paul Rich

New York style og luksus er nøgleordene for Paul Rich herreures design æstetik. Er han derfor til eksklusive designs med tyngde, så er den rigtige julegave til ham et ur fra dette mærke. Mærket er af den overbevisning at et ur ikke blot er en funktionel accessory for en mand. Uret er nemlig i ligeså høj grad en del af hans livsstil. Hos Paul Rich finder du et udvalg af cool herreure der emmer af luksus, sprøde farvekombinationer og med den karakteristiske maskuline Paul Rich silhuet. 

Cool livstils ur til ham i julegave

Fokus på havet med et lækkert OceanX ur

Der er en årsag til at den kendte karakter James Bond altid gik med dykkerure, dykkerure er nemlig både enormt versatile og hårdføre. De associeres med fart over feltet og success. Derudover siges det at de bør være en del af enhver mands ursamling. Disse karakteristika kommer særligt til udtryk hos OceanX ure. Med et dykkerur fra OceanX får han et lækkert ur i den klassiske dykkerur silhuet. Med denne type silhuet kan han bære uret både til hverdag og til fest. Ikke mindst kan han beholde uret på under sports- og adventure aktiviteter, naturligvis inklusive dykning. Som partner til organisationer der beskæftiger sig med udforskning og bevaring af verdenshavene, støtter i med et OceanX ur i julegave ligeledes en god sag.


Ekstrem robusthed med et Casio G-shock herreur

Casio G-shock ure er en kult klassiker og er kendt over jorden som verdens mest hårdføre ur. Er han til sprøde gadgets og teknologi, og kan han lide sport og action, så er et G-shock ur den helt rigtige julegave til ham. I kollektionen finder du et bredt udvalg af cool digitale og analoge herreure med masser af smarte funktioner, lækre farvekombinationer og silhuetter. Ligeledes indeholder G-shock linjen hybrid smartwatches, hvis han gerne vil kunne synkronisere sin telefon og andre devices med sit ur. Med et sporty robust design er et ur fra denne linje ideelt for ham at tage med sig overalt. Han behøver nemlig ikke bekymre sig om om det får nogle knubs hen ad vejen. Et G-shock ur kan holde til mest ekstreme forhold.

cool ure i julegave til ham fra g-shock

Er du i tvivl om hvilken type ur der passer bedst til ham, så tjek vores “Hvilken type herreur passer bedst til dig?” quiz, for at spore dig i den rigtige retning.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.