Mandens ultimative accessory er uret – derfor er intet sommeroutfit fuldent uden et fedt ur! Uret er dog kendt for at være en dyr accessory, og det kan derfor være svært at følge moden, når det kommer til ure, uden at sprænge budgettet. Derfor har vi lavet denne liste med top 10 budgetvenlige ure til mænd, så du kan opgradere din sommergarderobe uden at sprænge budgettet.

tre budgetvenlige ure til mænd

1. Invicta Pro Diver 23388

klassisk budgetvenligt dykkerur til mænd
Et dykkerur, som denne Invicta Pro Diver 23388 (vejl. pris 1.498,00 DKK) model, er en virkelig god investering til “vandhunden”, der nyder at svømme og dykke om sommeren.

Ønsker du et lækkert ur til en god pris, går du helt sikkert ikke galt i byen med et Invicta ur. Invicta er nemlig af den overbevisning, at supreme ure sagtens kan produceres til en beskeden pris.

Nummer et på listen over top 10 budgetvenlige ure til mænd, er denne pulære Pro Diver 23388 model. Modellen er et dykkerur, som du kan have med dig i vandet. Normalt ligger dykkerure i en høj prisklasse, da de skal kunne klare tryk under vand, samt have flere funktioner som de fleste “normale” ure ikke behøver. Denne model fra Invicta, ligger til en vejledende pris af 1.498,00 DKK (vejl.), hvilket er yderst billigt når man snakker dykkerure i god kvalitet. I forlængelse af dette, er uret stemplet med det kendte Swiss Made mærkat. Som det forventes af et Swiss Made ur, kan du derfor med dette Invicta ur være sikker på, at du får et ur i et lækkert design og i fantastisk kvalitet.

Modellen er udstyret med en bred og maskulin lænke i rustfrit stål, som er belagt med guld. Uret har derudover en blå skive med metallisk reflekterende overflade effekt, samt datovisning. Uret er klassificeret helt ned til 20 bar (200 meter) og har en selvlysende belægning, så du kan aflæse uret selv i mørke og under vandet. Ønsker du derfor et kvalitetsur til en god pris, som du kan have med i vandet og tage med ud at snorkle og dykke, bør du helt sikkert tjekke denne Pro Diver 23388 model fra Invicta ud.

Er du interesseret i at vide mere om dykkerure? Så kan du læse denne guide til det perfekte dykkerur.

lækkert ur til mænd med guld rem og blå skive
Her ses den fede Invicta Pro Diver 23388 model på håndleddet.

2. Ochstin Vintage Chronograph AGSD62-1801

flot ochstin ur til mænd med brun rem og sort skive
Vintage stilen er et af de helt store all-time hits. Ønsker du at tilføje et vintage ur til garderoben er dette Ochstin Vintage Chronograph AGSD62-1801 ur perfekt.

Ovre i en helt anden designnæssig boldgade end det forrige ur, har vi denne lækre vintage inspirerede Vintage Chronograph AGSD62-1801 model fra Ochstin. Vintage uret er et af de helt store all-time hits, fordi det med sit klassiske design æstetik er super alsidigt. Det kan derfor matches til langt de fleste outfits i din garderobe. Ønsker du at peppe sommergarderoben op med et lækkert og alsidigt ur, med masser af klassiske vintage vibes, er dette Ochstin ur helt sikkert værd at tjekke ud.

Modellen har en bred rødbrun rem i rå læder uden de klassiske stikninger i siden, hvilket er med til at give uret sit robuste vintage look. Det matches perfekt til øvrige accessories, som for eksempel et bælte med samme rødbrune kulør. Uret har en sort urskive, letlæselige tal, samt den genkendelige runde Ochstin urkasse. Den runde urkasse styrker urets vintage look. Derudover får du med denne model flere brugbare funktioner i form af en 24-timers ekstra urskive, datovisning og en kronograf funktion. I modsætning til dykkeruret ovenfor, er denne vintage model fra Ochstin ikke egnet til at tage med i vandet, da den er klassificeret til 3 bar. Til en vejl. pris af 698,00 DKK (vejl.) er uret dog perfekt til dig der er vild med vintage stilen og som ikke behøver at kunne gå i vandet med det.


3. Megir Chronograf MS2064G-1N7

fedt budgetvenligt ur til mænd fra megir
Et klassisk herreur, som dette Megir Chronograf MS2064G-1N7 går til alt i garderoben og kan bruges mange situationer.

Nummer tre på denne liste over top 10 budgetvenlige ure til mænd, er et ur fra Megir. Er du til et klassisk maskulint design, er denne model en super investering. Mærket Megir fokuserer nemlig på at producere ure i lækre og moderne designs til yderst overkommelige priser.

Denne Megir Chronograph MS2064G-1N7 model er udstyret med en rustfri stållænke, med brede led. Designet giver uret tyngde, som styrker urets klassiske maskuline look. Uret har derudover flere praktiske tilføjelser i form af en 24-timers ekstra urskive, datovisning, selvlysende belægning, så uret kan aflæses i mørke, samt en kronograf funktion.

Fordelen ved et klassisk ur i sølv som dette, er at det er super alsidigt, hvilket gør at kan bruge det i både i afslappede og formelle situationer. Samtidig kan du nemt matche det med øvrige smykker og accessories. Med en vejledende pris på 598,00 DKK (vejl.), er dette ur fra Megir perfekt at have med på ferien. Det kan bruges til alle dine ferie outfits og med prisklassen behøver du ikke være alt for bekymret over uret i brug. Som Ochstin uret ovenfor, bør du ikke hoppe i bølgerne med et på.

lækkert megir ur på håndleddet af en mand
Her ses det super lækre Megir Chronograf MS2064G-1N7 ur til mænd på håndleddet.

4. Roamer Superior Business Multifunction 508822 41 14 50

top lækkert ur til mænd fra roamer med  lænke
Det flotte Roamer Superior Business Multifunction 508822 41 14 50 ur, har masse af lækre detaljer og funktioner.

Var du vild med det klassiske design på Megir modellen ovenfor, men ønsker du et ur der lige tager det skridtet videre i form af eksklusivt design og kvalitet? Så er dette Roamer Superior Business Multifunction 508822 41 14 50 ur et perfekt alternativ.

Med Roamer uret er vi oppe i en højere prisklasse end de forrige to ure. Det er der dog god grund til, da alle Roamer ure er Swiss Made. Derudover har denne model, ud over et eksklusivt design og fede funktioner, udformet i materialer af yderst høj kvalitet. Med en pris på 2.099,00 DKK (vejl.), ligger modellen stadig i en overkommelig prisklasse for de fleste, som ønsker at gøre en god og langvarig investering i et ur.

En af fordelene ved et klassisk ur som dette, er at det ikke blot er perfekt til et sommer outfit, det kan også bruges hele året rundt. Samtidig kan du bære det både til hverdag og formelle situationer.

Der er med denne model et særligt fokus på detaljerne i lænken, som ses ved led i flere størrelser med forskellig overfladebørstning. Samtidig har urets skive, indgraverede riller i centrum, en detalje der kendetegner mange eksklusive ure. Uret er også praktisk og har funktioner på urskiven i form af ugedag og datovisning. Skiven er derudover beskyttet af det yderst hårdføre safirglas. Med safirglas foran urskiven har du den ultimative ridsbeskyttelse, da safir er 7 gange hårdere end stål. Du bør derfor ikke bekymre dig om ridser, hvis dy gerne vil have uret med på ferie.


5. Curren Chronograph 8291-SLSLBLBR

fedt sommerligt ur til mænd med blå og rødguld elementer
Curren Chronograph 8291-SLSLBLBR modellen skiller sig med sine friske farver og nautiske undertoner ud fra mængden.

Som nummer fem på denne liste med top 10 budgetvenlige ure til mænd, er et unikt ur fra Curren, med nautiske undertoner. Vi er særligt vilde med denne model til sommer, da den kombinerer klassiske elementer med friske farver. Er du derfor på udkig efter et unikt ur, som får dig til at skille dig ud fra mængden, bør du kigge nærmere på denne Curren Chronograph 8323-RSBUBUBU model.

Uret er udstyret med en lænke i rustfrit stål, med brede maskuline led. Leddene er skiftevis poleret blankt og mat, hvilket giver en super fed effekt. Samtidig har uret en flot kontrast den metalliske blå farve og den varme rødguld farve på urkassen og viserne. Uret har desuden ekstra praktiske funktioner i form af datovisning på urskiven, samt en kronograf funktion (stopur), som gør det muligt for dig at tage tid med uret. Til en pris af kun 898,00 DKK (vejl.), er der ingen tvivl om at du får et super fedt og friskt ur for pengene til garderoben.

top ur fra curren til mænd med blå lænke
Her ses tydeligt den flotte kontrast mellem den metalliske blå farve og de rødguld elementer på uret.

6. Megir Chronograph MS2011G/BK-1

budgetvenligt ur til mænd med sort rem fra megir
Her ses tydeligt den flotte kontrast mellem rød og sort på Megir Chronograph MS2011G/BK-1 modellen.

Som nummer seks på listen ligger endnu et super fedt herreur fra Megir. Denne Megir Chronograph MS2011G/BK-1 model har dog et mere sporty og diskret design end det forrige fra mærket.

Modellen har et gennemgående farvetema af sort med røde accenter. Farvekombinationen understøtter urets sporty udtryk. Samtidig gør det rene farvetema uret perfekt til dig, som ønsker et råt og sporty ur der matcher hele garderoben.

Uret er udstyret med en flad mesh rem i rustfrit stål. Mesh remmen er fantastisk til de varme sommermåneder, da den sidder let og behageligt på håndleddet. Mesh er nemlig kendt for at være yderst åndbar, hvilket er vigtigt, hvis man sveder eller har solcreme på armen. Ud over at modellen er udstyret med en mesh rem, har uret ekstra funktioner i form af datovisining på urskiven, kronograf funktion (stopur). Den har en selvlysende belægning, der gør at tiden nemt kan aflæses i mørke. Til en vejledende pris af 598,00 DKK (vejl.), får du med dette Megir ur altså meget værdi for pengene.

sort budgetvenligt ur fra megir som ligger på et bord
Den flade mesh rem gør at uret sidder let og behageligt på håndleddet, og giver optimal åndbarhed.

7. Ochstin Chronograph 6068G-SLBRBR

lækkert ur fra ochstin til mænd med brun rem
Denne Ochstin Chronograph 6068G-SLBRBR model, har masser af super lækre og unikke detaljer, som sjældent ses på ure.

Nummer syv på listen over top 10 budgetvenlige ure til mænd, er en unik Ochstin Chronograph 6068G-SLBRBR model. Til trods for en en yderst overkommelig pris på 798,00 DKK (vejl.), er der ikke begået nogle designkomprimiser med denne model. Derfor er dette herreur fra Ochstin spækket med praktiske funktioner og spændende design detaljer.

Uret har en mørk rødbrun læderrem og urskive, der er kombineret med en stålsølv farve på urets visere og bezel. Farvekombination er unik, fordi den sjældent ses på ure. I forlængelse af dette, er urskivens overflade behandlet på en måde så den imiterer en materialet læder, hvilket giver urskivens overflade rå 3D-effekt. Uret har derudover datovisning, samt den populære kronograf funktion, så du altid kan tage tid med uret.

Denne særlige model er perfekt til dig som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden og til dig som ønsker et helt igennem unikt ur med fede detaljer.

ochstin ur til mænd med brun rem og sølv krans
Her ses den unikke model på håndleddet.

8. Mini Focus Chronograph MF0218G-2

unikt budgetvenligt ur til mænd fra mini focus
Mini Focus Chronograph MF0218G-2 modellen får med sit klassiske design og sin sort, rød og guld farvekombination et maskulint og sporty udtryk.

Som nummer otte på listen ligger et ur fra Mini Focus, som er et nyligt introduceret mærke i Danmark. Mærket producerer lækre modeure til gode priser og forstår vigtigheden i at personliggøre stil. Med Mini Focus designs og priser, er det derfor muligt at investere i flere af de lækre modeller på en gang. Hermed kan du nemt tilpasse dit look afhængigt af lejlighed og humør, uden at sprænge budgettet.

Særligt denne Mini Focus Chronograph MF0218G-2 model fra mærkets sommerkollektion er populær, og med god grund. Uret er nemlig udstyret med en bred maskulin lænke i matpoleret rustfrit stål. Remmen er belagt med sort, der styrker urets meget maskuline og rå look. Den sorte farve på urets rem og skive står i flot kontrast til den tydelige røde og rødguld farve på urets skive og urkasse. Farvekombinationen medvirker samtidig til at uret også har meget sporty undertoner.

Uret har også flere praktiske funktioner. Blandt andet en kronograf funktion (stopur), så du kan tage tid på en løbetur og et tachymeter, der kan måle hastigheder. Med en pris på kun 799,00 DKK (vejl.), er uret derfor en god investering til dig der ønsker et fedt ur med smarte funktioner, som ikke koster en formue.

cool ur til mænd fra mini focus der holder budgetet
Modellen står også flot til et lækkert jakkesæt.

9. Spartos Classic SPW007603

lækkert spartos ur med guld rem og sort skive
Den fede Spartos Classic SPW007603 model kan med sin farvekombination matches til alt i garderoben.

Et andet mærke som har stort fokus på klassiskee og maskuline urdesigns er Spartos. Mærket Spartos, omend ikke et særligt kendt mærke endnu, vinder frem på markedet på grund af dets lækre alsidige designs, god kvalitet og gode priser.

Denne populære Spartos Classic SPW007603 model, er udstyret med en bred matpoleret rustfri stållænke belagt med guld. Den guld overflade står i en flot kontrast mod urets sorte bezel og urskive og de to farver styrker urets klassiske og maskuline look. Den guld farve er nem at matche til etvhert outfit i garderoben og i kombination med øvrige smykker. Uret har derudover praktiske funktioner som en en 24-timers ekstra urskive, samt en tachymeter funktion. Derved kan du også måle hastigheder med uret.

Modellen, som står til 1.398,00 DKK (vejl.), er det perfekte ur til dig som er på udkig efter et lækkert og alsidigt ur, der også kan bruges hele året.

closeup af spartos urskive med guld visere
Her ses den flotte urskive på Spartos uret close up.

10. Ik Colouring Skeleton Automatic 98226G-BLGLBL

unikt ur fra ik colouring til mænd som er budgetvenligt
På billedet ses det unikke Ik Colouring Skeleton Automatic 98226G-BLGLBL ur med duocolor effekt på glasset og kig ind til urværket.

Sidst men absolut ikke mindst på listen, har vi en super fed model fra det nyligt introducerede mærke i Danmark, Ik Colouring. Ik Colouring har specialiseret sig i at designe helt igennem unikke ure til mænd. Mærkets designs kombinerer klassiske elementer med futuristisk udseende detaljer.

Den udvalgte model Skeleton Automatic 98226G-BLGLBL er udstyret med en sort lænke rem i rustfrit stål. Den har brede maskuline led og et automatisk urværk, som oplader uret mens du bevæger dig. Derfor behøver du aldrig at tænke på batteriskift.

En super fed detalje ved uret, er at du kan se ind til urværket gennem urskiven. Dette giver en fed effekt, da du kan følge med i værkets bevægelser. I forlængelse af dette, giver den guld farve på urets indre dele en flot kontrast til den sorte urskive. Som en ekstra detalje, har skiven en flot duocolor effekt, hvor halvdelen af glasset er tonet med blåt. Uret har derudover fede funktioner, som et tachymeter funktion, der kan måle hastigheder.

Modellen står til 698,00 DKK (vejl.), så ønsker du dig derfor et super fedt og unikt ur til en rigtig god pris, bør du helt sikkert kigge nærmere på dette Ik Colouring ur til sommer.

sommerligt ik colouring ur til mænd som holder budgettet
Her ses det unikke ur fra Ik Colouring på håndleddet, som med sine fede detaljer, kan peppe ethvert outfit op.

Hvilket uret på sommerens top ti var dit favorit? Fortæl os det i kommentar feltet nedenunder.


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.