Når julen er ovre, er det tid til at fejre nytåret og der findes ingen bedre måde at gå det nye år i møde på, end at være samlet i godt selskab og med et lækkert nytårs outfit på. Uanset om du allerede har et smukt ur eller om du er på udkig efter det perfekte ur som omdrejningspunkt for dit outfit, er det altid godt med inspiration til, hvordan du kan sammensætte dit look. Derfor har vi udvalgt 9 smukke nytårs looks til kvinder, som guide til: “Sådan styler du dit ur med dit nytårsoutfit.”


1. Sådan styler du uret med kølige toner

Det første look på listen, i denne “sådan styler du dit ur med dit outfit” guide, er et look med kølige toner. Looket matcher farverne kendt fra den kolde vintertid, som derfor er ideelle at inkorporere i dit nytårslook. Samtidig er kølige toner sofistikerede og de giver en flot kontrast, til både den mørke og den lyse hudtone. 

inspiration til at style et blåt ur til nytår

“Med hvid, sølv, guld og blå i dit nytårsoutfit, opnår du et sofistikeret look.”

På vores inspirationsbillede ovenfor, kan du se hvordan den hvide og sølv farve, kan styles med en stærk blå farve, for at skabe en iøjnefaldende kontrast. For at skabe looket som på billedet, så lad den hvide eller den sølv farve udgøre basen i dit dit outfit, ligesom kjolen og buksedragten udgør det, på billedet ovenfor. Med enkelte blå elementer i looket, sørger du for, at fokuset ligger på den smukke blå farve. Da både den hvide og blå farve matcher med sølv og guld, kan du frit style looket, med enten sølv eller guld smykker. Da farvekombinationen er enkel, kan du endda eksperimentere med, at blande guld og sølv accessories, på en gang.    

Til dette nytårslook har vi derfor fremhævet to smukke blå ure til kvinder. Øverst til venstre på billedet, ses et feminint ur fra Festina (Mademoiselle F20334/2, vejl. 998,00 DKK). Uret har en smal mørkeblå læderrem og funklende blå krystaller på urskiven fra Swarovski. Nederst i midten ses et klassisk og sofistikeret ur fra Jacques du Manoir (Coupole Classis RCJ.04, vejl. 999,00 DKK). Uret har en mørkeblå urskive og en slank rem. Den guld urkasse på uret, giver en fantastisk smuk kontrast mod den dybe blå farve. Begge fremhævede ure har smalle remme, hvilket er en fordel, hvis du ønsker at style uret med armbånd på håndleddet.


2. Uret og nytårsoutfittet med royale undertoner

Nummer to på listen, i denne “sådan styler du dit ur med dit nytårslook” guide, har vi fundet de royale farver frem. Den guld og den smaragdgrønne farve hører nemlig ikke kun julen til, de har faktisk også været brugt til royale klæder i århundreder. Der er derfor ingen tvivl om, at den guld og den smaragdgrønne farver, klæder hinanden utroligt godt!

sådan kan du style det guld og grønne ur til nytår

“Den guld og grønne farve harmonerer perfekt og kan nemt kombineres for at opnå et smukt nytårsoutfit.”

Den guld og smaragdgrønne farve, kombineret med hinanden, giver et festligt, men samtidig varmt og elegant look. Farvekombinationen passer derfor særligt godt til dig, med varme undertoner i huden. På inspirations billedet ovenfor, kan du se hvordan den guld og grønne farve kan kombineres i et outfit. Du kan derudover uden problemer, tilføje enkelte elementer af sort, som en lækker figursyet blazer og et par elegante hæle. Er du på udkig efter en guld nytårskjole, som de to på billedet, er det ideelt at inkorporere guld accessories, som matcher din kjole. Samtidig er det ideelt at inkorporere den smaragdgrønne farve på en diskret måde, gennem dine accessories.

Til dette look har vi derfor fremhævet to smukke ure fra henholdsvis Michael Kors (Darci Gold MK3191, vejl. 2.095,00 DKK) og Jacques du Manoir (Coupole Fashion RCP.89, 1.098,00 DKK). Michael Kors uret har en bleg guld farve, med en lys urskive. Den blege guld farve harmonerer smukt med de eksklusive krystaller, lagt på urets krone. Jacques du Manoir uret har derimod en fantastisk smaragdgrøn farve, som sjældent ses på ure til kvinder. I kombination med de elegante romertal og krystaller på urskiven, er uret fra Jacques du Manoir helt igennem unikt. Begge ure matcher perfekt til det royale farvetema og enhver festlig nytårs begivenhed.


3. Vilde dyreprints stylet med et klassisk ur

Det er nok ikke alle som tør kaste sig ud i dyreprints. Dog kan dyreprints være præcis lige præcis så elegante, som de er vilde og opsigtvækkende. Særligt det sensuelle leopard mønster, er blevet et hit, og det er derfor ideelt at skabe et festligt look omkring det til nytår.

Sådan kan du style dyreprints med et klassisk ur til nytår

“Det vilde leopard print kan styles med klassiske smykker og den elegante sorte farve, for at opnå et lækkert look”

På inspirations billedet ovenfor, kan du se hvordan leopardmønsteret ubesværet kan styles med den elegante sorte farve, for at opnå et lækkert og vildt nytårslook. Kombinerer du looket med klassiske guld accessories, opnår du en smuk kontrast til den sorte farve. Derudover matcher de varme undertoner i den guld farve leopardmønsteret perfekt. Du kan simplificere looket, ved blot at bruge flere sorte elementer end leopard. Omvendt kan skabe et vildere nytårslook, ved tilføje flere accessories og lege med kombinationen af forskellige dyreprints.

Som kompliment til looket, har vi udvalgt to klassiske ure i guld. Uret øverst til højre, er fra Festina (Swarovski 2018 F20410/2, vejl. 1.198,00 DKK). Festina urets urksive, er prydet med glitrende Swarovski krystaller. I bunden midt for på billedet, ses Skagen (Anita Gold Mesh SKW2150, vejl. 1.398,00 DKK). Skagen uret har et klassisk design, dog med enkelte smykke elementer, som funklende krystaller i urksiven. Begge ure er ikke blot perfekte til nytårslooket, de er også ideelle til dig, der kan lide lidt ekstra smykkebling.


4. Det rå nytårsoutfit med et sporty ur

Som nummer fire på “sådan styler du dit ur til dit nytårslook” listen, har vi sammensat et mere råt look. I de rå look er farverne sort og mørkegrøn perfekte. På trods af at farverne i looket er nedtonede, i forhold til de tidligere eksempler, har du med disse farver rig mulighed for at lege med kombinationen af materialer.

sådan kan du style et råt nytårsoutfit med et sporty ur

“Du kan sammensætte et mere råt nytårs look, ved at style et sort og mørkegrønt outfit, med et lækkert sporty ur”

På inspirations billedet ovenfor, kan du se hvordan den simple sorte og mørkegrønne farve, kan styles på en fed måde, ved at kombinere materialer. Et eksempel er kombinationen mellem et par sorte læder bukser og en elegant velour body, som det ses til venstre på inspirationsbilledet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du på en fed måde, kan kombinere materialerne i dit look. For blot at nævne nogle få, er læder, velour, pailletter og nitter, super interessante muligheder.

Til det rå look, er sorte eller guld accessories ideelle. Den guld farve skaber nemlig en flot kontrast mod den sorte farve. Samtidig harmonerer guld og mørkegrøn fantastisk.

Vi har derfor udvalgt to rå ure til kvinder, med sporty undertoner. Nederst i midten ses et sporty ur fra Casio (Classic A168WEGB-1BEF, vejl. 649,00 DKK). Det digitale Casio ur har en sort lænke og en guld urkasse, der matcher perfekt med det rå tema. Øverst i midten ses et råt ur fra MVMT (Nova Crux D-FC01-BL, vejl. 1.245,00 DKK). Uret har et gennemført sort farvetema, som sjældent ses på ure til kvinder. Det matcher derfor perfekt det rå tema. Samtidig har MVMT uret unikke detaljer, i form af både matte og blanke led på remmen og rødguld visere.


5. Det feminine ur med det rosa nytårsoutfit

Et “all time favorite” tema, når det kommer til nytårslooket, er det feminine rosa tema. Årsagen til at farven er så populær til kvinder til nytår, er at den rosa farve ofte associeres med nytårs champagnen. Den bløde rosa farve er perfekt stort set alle kvinder, da den klæder både mørke og lyse hudtoner. Den giver samtidigt et festligt men blødt look, med masser af feminine undertoner. 

Den rosa farve på festkjolen og et rødguld ur matcher perfekt hinanden

“Den bløde rosa farve er smuk i etvhert festligt outfit og harmonerer perfekt med den rødguld ur.”

På inspirations billedet ovenfor, ses det hvordan du nemt kan sammensætte dit nytårsoutfit, ved at bruge ‘tone i tone’ teknikken. ‘Tone i tone’ teknikken, går ud på at kombinere flere toner af samme farve. For eksempel er en pudderfarvet kjole, en rosa blazer og rødguld smykker, en fantastisk måde at gennemføre et feminint ‘tone i tone’ outfit på. Du kan enten holde dig helt til rosa farver eller style outfittet med enkelte neutrale farver som sort, for at skabe en diskret kontrast. Da ‘tone i tone’ looket, på grund af farverne, ofte er diskret, kan du med fordel tilføje iøjnefaldende statement smykker. For eksempel, som den rosaguld halskæde på inspirationsbilledet.

Et ur med rødguld elementer, er ideelt til det rosa farvetema. Til dette look har vi derfor udvalgt to elegante ure fra Olivia Burton (Lace Detail Blush & Rose Gold OB16MV69, vejl. 795,00 DKK) og Michael Kors (Vail MK 2616, vejl. 2.395,00 DKK). Olivia Burton uret, kombinerer en rødguld urkasse med en pudderfarvet rem. Derudover har det smukke rødguld aftegninger på urskiven. Uret fra Michael Kors har en eksklusiv rødguld urkasse, besat med krystaller, og en yderst elegant sort læderrem. Er du den type kvinde, som er vild med et ultra feminint look, er det rosa farvetema ideelt til nytår.


6. Nytårs looket med den stærke røde farve og et klassisk ur

Den stærke røde farve kan bruges året rundt, men er særligt populær omkring vintertid og jul. Den er symbol på passion og selvtillid, og associeres derfor ofte med stærke kvinder. Derfor er den røde farve perfekt som omdrejningspunktet for et iøjnefaldende nytårslook. 

rød, sort og guld skaber et fantastisk farvetema til nytår

“Den stærke røde farve, kan styles med den elegante sorte farve og et klassisk ur til kvinder”

Som det kan ses på inspirations billedet ovenfor, kan du sammensætte dit nytårsoutfit med forskellige røde elementer. For eksempel et elegant rødt jakkesæt til kvinder, og en feminin blonde- eller silke body. Holder du dig udelukkende til sort og rød, som de primære farver i dit nytårsoutfit, skaber du en smuk og temperamentsfuld kontrast. Til sort og rød, kan du style dit nytårslook med både sølv og guld smykker. Til inspiration har vi dog valgt at fremhæve den guld farve, da den harmonerer fantastisk flot med den stærke røde farve.

Til looket har vi derfor udvalgt to smukke ure til kvinder fra henholdsvis Daniel Wellington (Classic Black Sheffield Rose Gold 36 mm DW00100139, vejl. 1.199,00 DKK) og Tommy Hilfiger (Lori 1781951, vejl. 1.195,00 DKK). Begge ure har en sort urskive med rødguld visere, og en henholdsvis sort læderrem og en guld lænke. Begge ure er ikke blot perfekte til dette nytårs look, de er også ideelle til hverdagsbrug, da de nemt kan styles til andre lejligheder.


7. Den lille sorte kjole med det elegante ur

Som nummer syv på denne “sådan styler du dit ur til dit nytårsoutfit” liste, har vi nok det mest traditionelle farvetema til nytår. I Danmark er den sorte kjole med sølv smykker til fest, nemlig den foretrukne. På trods af dette, er det dog ikke noget kedeligt look. Denne type look kan nemlig styles på mange måder, med elegante accessories og unikke detaljer.

den lille sorte kjole og et sølv ur er perfekt til nytår

“Den populære ‘lille sorte kjole’ er en klassiker til nytår, der altid matcher et elegant sølv ur til kvinder.”

På inspirations billedet ovenfor, ses det hvordan den klassiske sorte kjole, kan have unikke detaljer, i form af utraditionelle silhouetter, asymmetri og glitrende pailletter. De sølv accessories, matcher ikke blot den sorte farve perfekt, de fuldender også nytårslooket på en elegant og eksklusiv måde. Du vælge det klassiske look, ved kun at tilføje enkelte accessories, som et ur og et par øreringe. Modsat kan du lege med kombinationen af accessories, som med et par sølvfarvede hæle, for at skabe dit eget personlige udtryk.

Til det klassiske nytårs outfit, har vi naturligvis fremhævet to klassiske ure, med eksklusive detaljer, fra henholdsvis Festina (Swarovski 2018 F20379/1, vejl. 1.098,00 DKK) og Tommy Hilfiger (Pippa 1781920, 1.295,00 DKK). Begge ure har smalle og lette remme, som gør dem yderst behagelige at have på håndleddet. Tommy Hilfiger uret har en smuk champagnefarvet skive med et sølv blomstermønster og krystaller. Festina urets skive er belagt med funklende krystaller fra det eksklusive mærke Swarovski. De to modeller er ikke blot perfekte til et festilgt outfit, de er versatile og kan styles til mange begivenheder.


8. Nytårsoutfittet med varme toner til den kolde vinter

Man ser desværre sjældent de varme toner i dansk mode sammenhæng, særligt om vinteren. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bære de smukke varme toner, hele året rundt. Særligt til nytår, er de varme toner iøjnefaldende og festlige, og de skaber en fantastisk flot kontrast til den kolde, mørke vintertid. 

et varmt farvetema til nytårs festen er ideelt til den kolde vintertid

“Varme farver giver glød og varme til den ellers kolde grå vintertid, og er det perfekte tema til årets fest.”

På inspirations billedet ovenfor, ses det hvordan elementer af smukke varme farver, som pink, brændt orange, kobber og brændt rød, kan kombineres på kryds og tværs, for at skabe et lækkert nytårs look med glød i. Er du frisk på at kaste dig ud i det, kan du som vist på billedet, kombinere de varme farver med en kølig. For eksempel, med en frisk kølig farve som turkis. De friske farver, sætter endnu mere liv i looket, ved at skabe en iøjnefaldende kontrast. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du på en smuk måde, kan sammensætte dit nytårslook med varme farver. De varme toner og friske farver, harmonerer fantastisk med guld og brune nuancer.

Vi har derfor udvalgt to smukke ure til kvinder, i guld og brune farvetoner. Det ene ur er fra mærket WeWood (Date MB Nut Rough Rose Gold 70362727, vejl. 1.098,00 DKK) og er udformet af træ. Det ikke blot et smukt armbåndsur med rødbrune nuancer, det er også både miljø- og allergivenligt. Det andet ur, er en yderst feminin model, fra mærket Pierre Lannier (Eolia 046G508, vejl. 998,00 DKK). Uret har smuk guld mesh rem og en hvid skive med laserskåret relief effekt, i blomster mønster. Derudover er uret besat med funklende krystaller, som giver en fantastisk effekt mod de varme og stærke farver i inspirationslooket.


9. Det farverige nytårslook stylet med et unikt ur

Hvis ikke nytår er den begivenheden hvor man går “all out” med sit look, så ved vi virkelig ikke hvornår er! Nytårs festen er nemlig den begivenhed på året, hvor du bare kan give den gas med festlige farver og unikke detaljer, når du styler dit outfit. Som nummer ni på “sådan styler du dit ur med dit nytårsoutfit” listen, foreslår vi derfor, at du kaster dig ud i et friskt farvetema.

du kan style dit farverige nytårs loook med et opsigtvækkende ur

“Nytårsfesten er den perfekte begivenhed til at bære et farverigt outfit, som ideelt kan styles med et opsigtvækkende ur til kvinder.”

På billedet ovenfor kan du se hvordan friske farver, kan skabe et meget festligt og opsigtvækkende look, som samtidig er stilet. Til den lilla farve, som den orientalsk inspirerede kjole på billedet, kan du skabe en yderst smukt kontrast, ved inkorporere både den gule farve og guld smykker. Er du mere til de friske grønne og blå toner, er den turkise farve en enormt smuk og unik farve, der ser fantastisk ud til både lyse og mørke hudtoner. Den kan derudover styles med øvrige opsigtvækkende farver, som pink, gul eller lilla.

Looket kan styles både med sølv og guld smykker, afhængigt af dine præferencer, men særligt guld fremhæver stærke farver. Til dette look, har vi derfor udvalgt et utroligt unikt ur til kvinder, fra Kenneth Cole (Ladies KC51009006, vejl. 1.198,00 DKK). Uret har en smuk rødguld overflade, krystaller i urkrænsen og en magenta urskive. En anden fantastsisk mulighed til det stærke farvetema, er uret der ligeledes har et stærkt farvetema. Her har vi udvalgt dette Skagen (Aaren Kulor Neon SKW6559 , vejl. 898,00 DKK) ur. Uret har en frisk pink farve, som er yderst opsigtvækkende og en perfekt måde at sætte prikken over i’et på, i det farverige nytårslook.


Vi håber dette indlæg var en god inspirationskilde til dit nytårs look og vi glæder os til at høre du styler dit nytårsoutfit med dit ur i år! For mere inspiration til styling af dit ur, tjek vores mode kategori til kvinder på bloggen!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.