Som den kendte designer Michael Kors siger: “Jeg har altid tænkt på accessories som udråbstegnet i en kvindes outfit” – accessories er en vigtig del af et lækkert og gennemført outfit. Dit ur kan være lige den manglende accessory som tager dit look til det næste niveau. I den forbindelse er det derfor også vigtigt at vide hvordan du kan farvekoordinere dit outfit med dit ur. Vi har derfor lavet denne guide til dig som ønsker det perfekte ur til det perfekte outfit.

Den Passionerede Røde

kvinde i rød kjole accessories dameur urkompagniet

Rød er en populære farve i damernes garderobe og med god grund, den røde farve kan bæres af stort set alle hudtoner og samtidig er det en yderst iøjenfaldende  farve. Er du til rød er der mange muligheder for et lækkert farvematch med dit ur. Den klassiske røde farve er varm, hvilket betyder at den matcher bedst med smykker som også er i samme varme nuancer. Et ur i en varm guldtone komplimenterer den røde farve perfekt og giver et stilet og eksklusivt look. Du kan ligeledes også vælge et ur med læderrem i varme brune nuancer for et mere diskret og klassisk look. Ønsker du at skabe kontrast kan du vælge et ur i en farve som har en neutral undertone såsom sort eller hvid. For en uventet kontrast kan du også gå efter en uventet komplementær farve som den mørkegrønne farve.

Festina Mademoiselle F20337/2 (1.498,00 DKK)

festina guldur swarowski dameur urkompagniet

 

Seiko Classic Brown/Gold/White Ladies SXDA14 (1.395,00 DKK)

seiko dameur brun rem guld krone hvid skive urkompagniet

 

Gucci G-Timeless YA1264065 (5.646,00 DKK)

gucci dameur grøn rem skive urkompagniet

 

 

Den Romantiske Lyserøde

kvine i lyserød kjole ure urkompagniet

I familie med den røde farve har vi den romantiske lyserøde farve. Farven er blevet særligt populær i modeverden de seneste par år og den er med til at give dit outfit et blødt og feminint look. Den lyserøde er ligesom den klassiske røde typisk en farve med en varm undertone. Farven går derfor rigtig godt i spænd med et guldur ligesom den røde farve gør. Særligt et ur i rødguld vil give dit outfit et elegant og ekstra feminint twist. På grund af farvens blødhed kan du dog også gå efter et sølv ur. Hvis du er mest til sølv accessories vil et sølv ur skabe en lille kølig kontrast til den lyserøde farve uden at gå i karambolage med farvetonen. Et andet smukt valg er et hvidt ur. Et hvidt ur vil give en let og feminin, men meget noterbar kontrast til den lyserøde farve.

Fossil Riley ES2811 (1.195,00 DKK)

fossil lænkeur rødguld rosa dameur urkompagniet

 

Gant Park Hill 32 W11403 (1.490,00 DKK)

gant sølv lænkeur hvid skive urkompagniet dameur

 

Daniel Wellington Classic Petite Bondi DW00100189 (1.095,00 DKK)

daniel wellington classic petite hvid guld læderrem dameur urkompagniet

 

 

Den Klassiske Sorte

kvinde i sort kjole ur smykker urkompagniet

Det sorte outfit er en klassiker! – farven er klassificeret som en neutral farve og klæder enhver hudtone. Derfor er det sorte outfit perfekt hvad end du ønsker neutrale accessories eller hvis du gerne vil skabe blikfang med vildere accessories. For et klassisk look kan du vælge et lænke ur i guld eller sølv. Ønsker du et ur som tilføjer et mere opsigtsvækkende element til det sorte outfit kan du vælge at gå efter et ur i stærke farver såsom pink, rød, gul eller en rem med mønster. Du skal dog være opmærksom på at matche dit ur til dine øvrige smykker. Det vil sige, at hvis du vælger et guldur, så harmonerer det bedst med en guld halskæde og øreringe med videre. Et mismatch af accessory farver er nemlig ekstra tydelige til et helt sort outfit.

Dyrberg/Kern Satine SMC 1S5 (1.799,00 DKK)

dyrberg kern swarowski krystaller klassisk lænke sølv guld urkompagniet

 

Carrie Taylor Lincoln Rosegold/White Pink Leather (798,00 DKK)

carrie taylor ltserød rem hvid skive guld krone dameur urkompagniet

 

Gucci G-Timeless YA1264038 (6.850,00 DKK)

gucci mønstret rem guld krone dameur urkompagniet

 

 

Den Sofistikerede Blå

kvinde i blå blazer demaure urkompagniet

Den blå farve er ligesom den sorte farve et populært valg. Blå signalerer ro, troværdighed og selvsikkerhed. Blå er en kølig farve og ses ofte i formelle sammenhænge eller for eksempel på kontoret. Går du med blåt er det perfekte match et sølv ur. Den klare sølv farve komplementerer de kølige blå nuancer perfekt. Går du efter et elegant og professionelt look er et sølv lænkeur en rigtig god mulighed. Ikke nok med at farvetonerne er et match, lænke uret er i mange år blevet associeret med status og success. Samme match kan også bruges i formelle sammenhænge som for eksempel til et bryllup eller lignende. Er du ude efter et mere afslappet look kan du gå efter en neutral farve som et ure med en sort eller hvid rem. Alternativt er et analogt farvevalg også en fed måde at skabe et tone i tone look på. Vælg for eksempel et ur med en turkis eller lilla rem.

Daniel Wellington Classic Petite 28mm Sterling White Silver DW00100220 (995,00 DKK)

daniel wellington classic petite sølv hvid dameur urkompagniet

 

Daniel Wellington Classic Petite Sheffield DW00100186 (1.095,00 DKK)

daniel wellington sor læderrem dameur urkompagniet

 

Festina Mademoiselle F20334/2 (998,00 DKK)

festina dameur blå rem sølv swarowski dameur urkompagniet

 

 

Den Prestigefyldte Lilla

kvinde i lilla kjole ure til kvinder urkompagniet

Lilla er en fantastisk og unik farve! Den er i årtier blevet associeret med det royale og kan derfor give et prestigefyldt look. Samtidig er det en farve som signalerer at du er eventyrlysten og ukonventionel. Er du glad for at inkorporere lilla i dine outfits bør du som udgangspunkt vælge et ur i en kølig farve. Det vil sige at sølv ure og smykker passer smukt ind med den lilla farve. Den varmere blommefarvede lilla giver dog også en smuk kontrast til et guld ur. Med en unik og ukonventinel farve som lilla er det bedst at matche dine øvrige smykker og accessories til dit urs farve så du undgår forvirrende stil elementer. Et andet perfekt match til den lilla farve er et sort ur. Den sorte farve går fantastisk godt til den lilla uden at tage for meget opmærksomhed, hvis du føler den lilla farve i dit outfit skaber nok opmærksomhed i sig selv.

Festina Mademoiselle F20337/2 (1.695,00 DKK)

michael kors smalt ur dameur guld urkompagniet

 

Carrie Taylor Lincoln Gold/Black Black Leather (798,00 DKK)

carrie taylor sort læderrem guld krone dameur urkompagniet

 

Marc Jacobs Henry MJ3583 (1.695,00 DKK)

marc jacobs sølv dameur lænkeur urkompagniet

 

 

Den Klare Hvide

kvinde i hvidt outfit dameure urkompagniet

Ligesom med det sorte outfit har du med det hvide outfit fri mulighed for at lege med dine accessories farver. Hvid er nemlig også en neutral farve som oftest associeres med renhed og uskyldighed. Den hvide farve klæder også ligesom den sorte alle hudtoner og giver let og lyst look. Er du til hvid kan du frit vælge om du foretrækker et sølv eller guld ur hvis du er til en klassisk lænke. Ønsker du at skabe kontrast til dit outfit kan du gå efter et ur i en hvilken som helst stærk farve. Et ur i en stærk farve vil i højere grad end med det sorte outfit parret med et ur i en stærk farve, være iøjnefaldende. Ønsker du bare en lille lækker kontrast så gå efter et tone i tone look ved at vælge et ur i champagne eller pastelle farver.

Tommy Hilfiger Carly 1781790 (1.695,00 DKK)

cremefarvet tommy hilfiger dameur urkompagniet

 

Gucci G-Timeless YA1264054 (6.606,00 DKK)

rødt og guld gucci ur med sommerfugle dameur urkompagniet

 

Diesel Castilia DZ5564 (670,00 DKK)

turkis rem dameur sølv urkompagniet

 

 

Den Konservative Grå

kvinde i grå klassisk kjole dameure urkompagniet

Den grå farve er en kølig og simpel farve. Farven er ofte forbundet med en person som er konservativ og sofistikeret. Nogle vil måske mene at det er en kedelig farve, men parret med det perfekte ur som accessory kan selv det mest neutrale grå outfit vække opsigt. Da den grå farve er kølig er et ur med sølv elementer ideelt. Et sølv ur eller et ur med en grå rem vil harmonere flot med et gråt outfit. Det vil skabe et klassisk look med ro og sofistikation. For at sætte mere liv i den grå farve kan du vælge et blødt tone i tone look ved at tilføje et pastelfarvet ur. For endnu større kontrast kan du gå efter et ur med en rem i stærkere men stadig kølige farver såsom lilla, navy og mørk grøn.

Tommy Hilfiger Pippa 1781920 (1.095,00 DKK)

sølv tommy hilfiger dameurmed blomster urkompagniet

 

Fossil Tailor ES4423 (1.195,00 DKK)

fossil havgrøn mørk turkis dameur læderrem urkompagniet

 

Gant Park Hill II W109213 (1.112,00 DKK)

lys turkis lyseblåt dameur gant park hill sløv hvid urkompagniet

 

 

Den Friske Grønne

kvinde i grøn mønstret kjole dameure urkompagniet

Grøn er oftest omtalt som håbets farve og symboliserer natur, energi og udvikling. En mørkere grøn eller olivengrøn kan være sofistikeret og diskret mens en lysere grøn farve vækker mere opmærksomhed og giver dit look et friskt pust. Derudover er det sagt at den grønne farve er den farve som er den mest beroligende for et menneskes øjne at hvile på. Uanset om du er typen som kan lide at inkorporere grøn i din garderobe eller ej er der ingen tvivl om at grøn er en spændende farve. Kan du lide grøn som vækker opsigt kan du vælge et ur i en komplementær farve såsom rød, orangerød eller violet. For et mere nedtonet look kan du vælge at mixe tone i tone farver og gå efter en anden tone af grøn til dit ur. Den grønne farve står ligeledes fantastisk flot mod et sølv eller guld ur på armen. Særligt en varm olivengrøn farve harmonerer smukt med et klassisk guldur og kan give et klassiskt og meget elegant look.

Daniel Wellington Classic Roselyn Rose Gold 40 MM DW00100267 (1.195,00 DKK)

daniel wellington rød natorem guld dameur urkompagniet

 

DKNY Soho NY2762 (795,00 DKK)

dkny violet lilla dameur sølv krone urkompagniet

 

Dyrberg/Kern Dignity Gold SM 1G5 336706 (1.599,00 DKK)

dyrberg kern guld dameur lænkeur urkompagniet

 

 

Den Opsigtsvækkende Pink

kvinde i pink outfit jakkesæt hvid hat guld ur urkompagniet

Pink er en unik farve. Den er stærk og iøjnefaldende og den har en tendens til at signalere at du ikke er bange for at vække opsigt. Den rette tone af pink kan give en smuk og noterbar kontrast til enhver hudtone. Det er måske ikke alle som tør kaste sig ud i et pink outfit, men er du typen som er vild med den den temperamentsfulde farve kan den rette farve ur være lige den prik over i’et som skal til for at fuldende dit look. To smukke kontrastfarver til den pink er den gule farve og den hvide farve. Matchet med den pink kan de være med til at skabe et spændende look af “color blocking”. Ligeledes er et guldur perfekt til den pink farve. Guld står ligesom den gule farve i smuk kontrast til et pink outfit og giver et element af klassisk ynde til det ellers opmærksomhedskrævende pink outfit.

Mango Tutti Frutti A68346Y16P – LQ (498,00 DKK)

gult mango tutti frutti dameur urkompagniet

 

Michael Kors Bradshaw MK6578 (2.395,00 DKK)

hvidt og guld michael kors dameur bradshaw urkompagniet

 

Festina Swarovski F20383/2 (1.298,00 DKK)

festina guld dameur med swarowski krystaller urkompagniet

 

 

Den Glade Gule

kvinde i gul kjole dameure urkompagniet

Den gule farve er fyldt med energi og de fleste mindes nok oftest om dejlig sommer og sol hvis hvis de ser den i et outfit. En frisk gul farve associeres med glæde, energi og optimisme. Den gule farve kan være med til at lumiere ethvert outfit, særligt hvis farven parres med et smukt ur. Du har nok allerede regnet det ud, men den gule farve harmonerer smukt med et guld ur. For en uventet kontrast så vælg et blåt ur. Et mørkeblåt ur vil for eksempel skabe en simpel og elegant kontrast mens et turkis eller azurblåt ur skaber et uventet twist. Du kan ligeledes vælge et sort eller violet ur hvis du ønsker en mere nedtonet kontrast mod den stærke gule farve.

Dyrberg/Kern TF Statement SM 1G17 TF 10499 (1.849,00 DKK)

dyberg kern guld ur med turkis skive dameur urkompagniet

 

Michael Kors Portia MK2750 (1.295,00 DKK)

sort smalt dameur med læderrem guld krone michael kors portia urkompagniet

Caravelle New York 44L212 (812,00 DKK)

guld lænkeur dameur fra caravelle med lilla krystaller skive dameur urkompagniet

 

Vi håber at denne guide kan være dig en inspiration til dig som også er vild med at matche dit ur til dit outfit. Uanset hvilke farver du er vild med, så er uret altid en smuk accessory til ethvert outfit.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.