Uret har været de kendtes favorit accessory på den røde løber i mange år og dette års Oscars var ingen undtagelse. Vi gennemgår her de fede looks fra dette års Oscars og giver dig forslag til hvordan du selv kan få de kendtes urstil.

Armie Hammer

armie hammer oscars rødt jakkesæt hvid skjorte guld ur lænkeur stål ur urkompagnietArmie Hammer, for mange nok bedst kendt som Winklevoss tvillingerne i “The Social Network” eller Oliver i det romatiske drama “Call me by Your Name”, mødte til dette års Oscars op i et klassisk jakkesæt med et twist. Både hans jakke og bukser var lavet i velour i en matchende dyb rød farve. Sættet var parret med sorte blank lakerede sko, en sort butterfly og en hvid tætsiddende skjorte. Hans outfit var klassisk og formelt men formåede at skabe en notérbar kontrast mellem de tre stærke farver i hans look. Sættet blev fuldendt med et maskulint guld, lænke ur. Den guld farve harmonerede perfekt med den varme røde farve i jakkesættet. Ligeledes matchede den hvide urskive den hvide skjorte. Uret havde en tyk urkasse som gav uret tyngde der var med til at styrke det maskuline udtryk i hans outfit.

For at få Armie Hammers foreslår vi dette eksempel fra Seiko Classic linjen. Uret har en bred lænke med små led og er lavet i klassisk stål med en guldbelagt overflade. Urets guld visere matcher urets overflade og får samme lyse kontrast med den hvide urskive.

Seiko Classic SUR264P1 (1.395,00 DKK)

armie hammer ur seiko classik guld stål urkompagniet

 

Daniel Kaluuya

daniel kaluuya oscars stil jakkesæt urstil læderrem urkompagniet“Black Panther” stjernen Daniel Kaluuya mødte op i klassiske sorte habit bukser, blankpolerede sko, hvid skjorte, sort butterfly og en karamel brun jakke med sorte detaljer. Den varme farve i hans jakke matchede perfekt med den varme rødguld urkasse på hans ur. Ligeledes matchede urets sorte læderrem de sorte accenter på Daniel Kaluuyas jakke. 

For at få stilen foreslår vi dette maskuline ur fra Vincero. Uret er udstyret med en sort læderrem med krokotryk og sorte stikninger. Uret har en tyk urkasse i rustfrit stål som er belagt med blankpoleret rødguld. Uret får sit maskuline og elegante udtryk mellem den sorte rem, urskive og rødguld urkasse. Som en ekstra detalje er urets tal og visere selvlysende således at du du kan se tiden om aftenen i mørke.

Vincero Bellwether Rose Gold + Black Gra-Gol-W04 (1.648,00 DKK)

daniel kaluuya ur oscars vincero sort læderrem rødguld urkasse urkompagniet

 

Mathew Mcconaughey

matthew mcconaughey oscars jakkesæt ur stålur lænkeur urkompagnietMatthew McConaughey bar et sort tuxedo sæt i mat velour med blank krave og en klassisk hvid skjorte. Prikken over i’et i Mathews look sås i form af en rød velour butterfly, et sølv stål ur med en geometrisk urkasse samt ringe på begge hænder. Matthews ringe og ur matcher ligeledes ved at holde sig til sølv smykker.

For at få Matthew McConaugheys stil kan du gå efter et ur som dette geometriske Police Saratoga ur. Uret er lavet i stål med en matpoleret overflade. Den tykke geometriske urkasse, den brede rem med brede led og den matte overflade giver uret tyngde og er med til at give sit maskuline look. Uret har en sort urskive samt selvlysende tal og visere. 

Police Saratoga-X PL11299JS/02MA (718,00 DKK)

matthew mcconaughey oscars ur stil police stålur sort skive urkompagniet

 

Adam Rippon

adam rippon stil oscara ur jakkesæt stålur sølv urkompagnietDen Amerikanske OL-skøjteløber Adam Rippon bar et unikt miks mellem det klassiske sorte jakkesæt og unikke unikke sele detaljer. Sættet var fuldt sort bortset fra den klassiske hvid skjorte. Hans butterfly var blank og matchede de blanke “slippers”. Sele/bælte detaljerne omkring Adam Rippons bryst og og skuldre giver det ellers klassiske look et spændende twist. Derudover valgte han at lægge fokus på sine guldsmykker han bar på håndled og hænder.

Få Adams stil med dette digitale ur fra Casio. Den guldbelagte matpolerede lænke er lavet i robust rustfrit stål. De brede firkantede led i urets lænke i kombination med den kantede urkasse er med til at give uret sit rå udseende. Uret er udstyret med en elektro illuminator som gør tiden nem at aflæse på front panelet. Samtidig er uret funktionelt og er blandt andet udstyret med en stop-urs funktion, alarm og automatisk kalender.

Casio Classic A168WG-9EF (648,00 DKK)

adam rippon oscars guldur stil ur casio urkompagniet

 

Ansel Elgort

ansel elgort oscars jakkesæt urstil læderrem guld urkasse urkompagniet“Baby Driver” stjernen Ansel Elgort ankom på den røde løber med sorte habit bukser, sorte blankpolerede sko, klassisk hvid skjorte, sort butterfly og med en mørk olivengrøn jakke i mat velour. Den grønne jakke matchede perfekt til hans klassiske ur. For at holde looket simpelt er uret den eneste accessory Ansel valgte hvilket også gav uret større opmærksomhed.

For at få stilen foreslår vi dette ur fra Daniel Wellington. Uret er fra classic linjen til herrer og har en sort mat og slank læderrem. Derudover er urskiven sort mens urkassen og viserne er i samme rødguld farve som uret båret af Ansel Elgort. Uret har en flad urkasse som gør det behageligt og let at bære. Fordelen med den flade urkasse ud over at det er let, er at uret nemt kan bæres med tøj der sidder tæt ved håndleddene så som en skjorte.  

Daniel Wellington Classic Black Sheffield Rose Gold 40mm DW00100127 (1.495,00 DKK)

ansel elgort oscars ur daniel wellington sort læderrem guld urkasse urkompagniet

 

Tom Holland

tom holland oscars urstil sort læderrem sølv urkasse urkompagniet“Spiderman” og “The Avengers” stjernen Tom Holland bar et klassisk jakkesæt med en hvid skjorte og velour butterfly på den røde løber. Jakken til sættet var designet med en “cross over” lukning som gav sættet et uventet men simpelt look. Uret som Tom Holland bar var et klassisk stål ur med en sort læderrem.

For at få Tom Hollands ur stil har vi fundet dette klassiske ur fra Daniel Wellington. Uret har en klassisk sort læderrem med sorte stikninger i siderne. Uret har ligeledes en sort urskive, en urkasse i stål og sølv visere. Urets urkasse er i et fladt design hvilket betyder at uret er let at bære og nemt kan sidde under et stramt skjorteærme, som også ses på billedet af Tom Holland.

Daniel Wellington Classic Black Sheffield Silver 40mm DW00100133 (1.495,00 DKK)

tom holland oscars ur sort læderrem sølv urkasse urkompagniet

 

Chadwick Boseman

chadwick boseman oscars ur stil sølv stålur lænkeur urkompagniet“Blank Panther” og “The Avengers” stjernen Chadwick Boseman havde valgt et utraditionelt og råt sæt til den røde løber. Han bar sorte habit bukser med en sort skjorte og spidse læder sko med en sølv lynlås detalje foran. Hans jakke var lang til knæene og med et sølv broderi over skuldre og bryst. Som accessories havde han valgt ringe og et klassisk lænkeur. Alle accessories ned til mindste detalje matchede i sølv farver således at der var harmoni mellem de forskellige elementer i sættet.

For at få Chadwick Bosemans urstil kan du gå efter et råt lænke ur som dette eksempel fra Casio i ægte superhelte stil. Urets klassiske lænke er lavet i stål med et miks af mat stål og blankpolerede stål-led som skaber en fed materiale kontrast. Uret har en sort skive med unikke måle detaljer, for eksempel kan uret måle din hastighed via stopurs funktionen. Ligeledes har uret en indbygget bluetooth teknologi som også gør det yderst funktionelt.

Casio Edifice Bluetooth Chronograph EQB-501XDB-1AMER (3.498,00 DKK)

chadwick boseman oscars stil ur casio stålur bluetooth funktion urkompagniet

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.