smukke smykkeure til kvinder med swarovski krystaller fra pierre lannier hos urkompagniet

Pierre Lannier er et fransk urmærke og er et af de få franske mærker i dag, som selv designer og producerer deres egne ure. Med snart 40 år på bagen kan Pierre Lannier stolt fejre sit jubilæum.

Pierre Lannier er baseret i Alsace regionen i Frankrig. Her har firmaet gennem de 40 år vokset sig til en virksomhed med 120 ansatte, som alle kombinerer deres særlige ekspertise og kreativitet til at kreere smukke ure til overkommelige priser. Alle Pierre Lanniers kollektioner er designet med henblik på tidens trends og har ofte et moderne elegant look over dem. Med denne tilgangsmåde har mærket i årtier været i stand til at designe ure som passer til enhver lejlighed.

Teamet af kreative designere hos Pierre Lannier er altid på udkig efter de seneste trends og inspiration, som sikrer nye spændende tilføjelser til mærkets kollektioner af ure. Derudover er mærket stolt over at kunne repræsentere og støtte Frankrigs Alsace region, dets værdier og identitet. Derfor er mærket også blevet partner i SIG, Strasbourgs basketball hold og er derudover den officielle urmager til det franske nationale basketball hold.

smukke ure med blomster relief på urskiven til kvinder fra pierre lannier hos urkompagniet

Med alle disse faktorer in mente, som spiller ind i mærkets position på markedet, er Pierre Lannier i dag oftest anset som et mærke synonymt med glamour, elegance, kreativitet og innovation. Pierre Lannier har derfor gjort det til sin mission at blive ved med at kunne designe ure som kan sætte prikken over i’et i ethvert outfit og ure hvorigennem man udtrykke sig selv og sin personlige stil.

Læs videre her og oplev de smukke, glamourøse nyheder til kvinder fra Pierre Lannier hos UrKompagniet.


“Cristal”

“Drømmer du om et enestående og fuldstændigt unikt ur? Forelsk dig i vores skønne CRISTAL kollektion som vil sætte prikken over i’et i din personlige stil! Oplev vores eksklusive modeller med krystaller fra Swarovski®” – Pierre Lannier

smukke smykkeure til kvinder med swarovski krystaller til kvinder fra pierre lannier hos urkompagniet

“Cristal” er en helt unik linje fra Pierre Lannier. Urene i kollektionen er feminine og glamourøse, med skønne detaljer som giver dem hver deres unikke udtryk. Alle urskiver i denne kollektion er belagt med de eksklusive Swarovski krystaller, som skaber blikfang. Modellen længst til venstre og modellen i midten på billedet nedenfor har en blank poleret sølv urkasse og en skive med hvide Swarovski krystaller. De hvide krystaller har en smuk reflekterende effekt mod lys og er derfor et ideelt valg særligt til de mørke vintermåneder, da urene kan være med til at illuminere dit outfit. Den midterste model har derudover en mat læderrem med en diskret glimmer overflade, som komplimenterer de smukke krystaller på urskiven. Helt til højre er en model fra samme kollektion med en varm, rosaguld urkasse. Den rosaguld urkasse og visere står i flot kontrast til den sofistikerede mørkeblå læderrem og urskive. Læderremmen er lakeret til en semi blank overflade, som matcher den funklende urskive med Swarovski krystaller. Krystallerne på denne model er, i modsætning til de to øvrige modeller fra denne kollektion, et miks af hvide og mørke blå krystaller. Denne kombi giver en unik illuminerende effekt, som nok bedst kan beskrives som at ligne stjerner på nattehimlen.


“La Petite Cristal”

smukke feminine ure til kvinder med swarovski krystaller og smalle urremme fra pierre lannier hos urkompagniet

Forskellen på “La Petite Cristal” og “Cristal” kollektionen er at “La Petite Cristal” er mindre. En fordel ved ure med mindre urkasser er, at uret lettere kan matches med armbånd på samme håndled som uret sidder på. “La Petite Cristal” modellerne er alle besat med Swarovski krystaller på urskiverne. Urene har tre forskellige typer af skiver. Den ene type skive er belagt med hvide Swarovski krystaller, den anden type har graduerings effekt og den tredje type er et miks af krystaller i forskellige farver. Spillet mellem krystallerne i alle tre typer af skive, giver alle modellerne hver deres unikke og funklende effekt, som i kombination med det feminine design, understreger det glamourøse udtryk. Urene fås derudover med enten mesh eller læderrem. På modellerne med mesh rem matcher urkassen med farven på remmen og fås enten i guld, rødguld og sølv. De tre modeller med læderrem matcher ligeledes urkassernes farvertoner. Modellerne med graduering effekt på urskiven får en flot og unik kontrast mellem krystallernes farver.


“Eolia”

smukke klassiske ure til kvinder med blomster relief effekt på urskiven til kvinder fra pierre lannier hos urkompagniet

“Eolia” kollektionen er inspireret af blomsternes udspringen i foråret. Denne inspiration ses tydeligt på urets skive som er trykt med et smukt blomster relief. Denne tredimensionelle detalje giver en unik effekt som sjældent ses på ure, og er med til at give uret sit feminine, elegante udtryk.

skitse af designet til eolia koellektionen fra pierre lannier hos urkompagniet

Kollektion fås med tre typer af rem; mesh rem, læderrem og wrap læderrem. Urene i “Eolia” kollektionen har et smukt klassisk udseende. Dette gælder særligt for modellerne med hvide skiver, som bortset fra relief effekten, matcher udseendet af en klassisk hvid urskive. Relief effekten gør dog at urene med hvide skiver stadig får et unikt feminint udtryk, men at de samtidig kan matche ethvert outfit grundet de mere neutrale og traditionelle farver. Modellerne med blå og sorte skiver er designet til den der ønsker det traditionelle look, men med en smuk og unik farve kontrast mellem urskive og og rem. Relief effekten kommer særligt til udtryk i de to modeller med den stærke blå, metalliske overflade, som reflekterer den tredimensionelle effekt på skiven i lyset.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.