Valentinsdag eller St. Valentinsdag, d. 14 februar, er en højtid som har sin oprindelse helt tilbage i det 14-ende århundrede i den romerske festival Lupercalia. Festivalen skulle fejre at foråret var på vej og inkluderede særlige romerske ritualer. I dag er valentinsdag en højtid hvor par udveksler søde kort og gaver, som et symbol på den kærlighed de deler. Har du en særlig person i dit liv, som fortjener en skøn valentinsgave? Så læs videre her og få inspiration til hvordan du vælger det rigtige ur i valentinsgave og hvordan du på en unik måde, kan overraske med en tankefuld og personlig indpakning. For en god ordens skyld, starter vi med inspiration til damernes valentinsgave først. 😉

Læs videre længere nede for inspiration til ham i valentinsgave.


Inspiration til Hende

Sådan finder du det helt rigtige ur til hende i valentinsgave

find det perfekte ur i valentinsgave til hende med disse ideer

Uret er den perfekte valentinsgave til hende, fordi det er en accessory som hun kan have glæde af i mange år, som hun kan udtrykke sin personlige stil med og som er et synligt symbol på det bånd i deler. Det er dog ikke altid lige nemt at finde det helt rigtige ur, selvom du kender hende godt. Derfor har vi et par gode råd du kan benytte dig af, for at være på den sikre side:

  • Læg mærke til hvad hun har af øvrige smykker og ure i sin garderobe. Ser du flest guld smykker, kan du være sikker på at uret ligeledes hellere skal være guld end sølv, og omvendt selvfølgelig. Har hun flest mørke eller sorte accessories, er et klassisk ur med en sort rem og lys urskive for eksempel et godt valg, da du ved at det matcher med de øvrige accessories i hendes garderobe. Hvis hun omvendt går i meget farverigt tøj og farverige eller meget opsigtsvækkende accessories, må uret helt sikkert også gerne være det.
  • Du kan også få en fornemmelse af hvilken type ur du skal vælge til hende ud fra hvad hun har af interesser. Er hun en meget aktiv eller sporty type, er et multifunktionelt sportsur en sikker vinder. Er hun en type som ofte bærer mange smykker og accessories på en gang, er et feminint smykkeur, som matcher de øvrige smykker hun bærer, en perfekt idé.
  • Du kan derudover også spørge hendes tætteste venner/veninder eller familiemedlemmer til råds. De har mulighed for at undersøge præcis hvad hun godt kunne tænke sig, selvfølgelig uden direkte at afsløre, at du har et ur i tankerne til hende til valentinsdag.

Når du er sikker på hvilken type af ur som hun skal have, er det om at finde det perfekte ur, som matcher hendes præferencer. Nedenfor har vi samlet nogle forskellige typer- og design af ure til hende til inspiration.

Et Klassisk ur i Guld eller Sølv

Har du fundet frem til at hun skal have et klassisk ur i guld eller sølv, har vi her fundet nogle ure til inspiration, som ses på billedet nedenfor. Fordelen ved et ur i et klassisk design er, at det uden tvivl vil matche alt i hendes garderobe, og som hun kan bruge både til hverdag og til festlige og formelle situationer. Hvis hun er mest til sølv smykker og minimalistisk design, har vi et eksempel, vist som nummer to på billedet nedenfor fra venstre, fra mærket Daniel Wellington. Den flade og smalle mesh rem sidder let og behageligt på håndleddet, og den flade urkasse gør at hun også nemt kan have uret på under et stramt skjorte- eller bluseærme. Er hun mest til guldsmykker og klassiske accessories med smukke detaljer, har vi et eksempel fra Pierre Lannier, som ses på billedet helt til højre. Uret er udstyret med en smuk slank mesh rem, en hvid urskive med et smukt tredimensionelt blomster relief og krystaller yderst på skiven.

find det rigtige klassiske ur i guld eller sølv til hende i valentinsgave

Et Opsigtsvækkende Smykkeur med Smukke Detaljer

Bærer hun ofte smykker, og gerne flere smykker på en gang, er et smykkeur et godt match. Smykkeure har ofte helt unikke designs og ses tit prydet med krystaller eller diamanter, som gør at de på en smuk måde illuminerer hendes look. Har hun en varm hudtone, vil et ur som det viste fra Festina yderst til højre på billedet, stå flot til hendes teint. Uret er belagt med rosaguld, har en lænkerem med feminine smalle led og en skive som er prydet med krystaller, fra det kendte mærke Swarovski. En anden mulighed kommer fra det danske mærke Inex, som ses som nummer to på billedet nedenfor fra venstre, med guld lænke og krans, og en lysreflekterende perlemor overflade på skiven. Uret er derudover besat med 12 ægte diamanter på urskiven, som giver en yderst smuk effekt når de reflekteres i lys.

ideer til smykkeure til hende i valentinsgave fra festina michael kors inex og bulova

Et Smartwatch eller Sportur med Cool Funktioner

Er hun en sporty og aktiv type eller interesseret i smarte men stilfulde gadgets, har vi fundet nogle forskellige ideer til ure, som ses på billedet for nedenfor. Passer et sportsur bedst til hende, har vi fundet et eksempel fra Samsung, som ses yderst til højre på billedet. Ud over et lækkert sporty design, som også kan bruges til hverdags outfittet, har uret også masser af fede funktioner: Spotify offline, GPS, svømme funktion, individuelt tilpasset trænings funktion, email og SMS kontrol og mange flere. Derudover er uret udstyret med en gummirem, som gør at det er yderst behageligt at bære på armen og ligeledes nemt at rengøre. Er hun mere til det klassiske smartwatch, hvis primære funktion skal være at holde sig forbundet med telefonen, har vi fundet et eksempel fra Fossil, som ses som nummer tre på billedet fra venstre. Uret har en klassisk guldbelagt lænke og krans, som er besat med smukke krystaller. Urets skive har touch screen, som gør det nemt at navigere med en fingers tryk. Uret har ligesom Samsung uret, en lang række af lækre funktioner som: pulsmåler, aktivitetstracker, GPS, google assistant, trådløs synkronisering og opladning, musik kontrol og mange flere.

find det rigtige smartwatch til hende i valentinsgave

Et Feminint ur med Fine Detaljer

Er hun den meget feminine type, som bedst kan lide smykker og ure med feminint design og udtryk, er et af disse ure et godt valg. Hvert af urene har et unikt design og smukke detaljer. Et eksempel på et ultra feminint ur, er fra det nyligt introducerede mærke i Danmark, Jacques du Manoir, som ses nummer to på billedet fra venstre nedenfor. Uret har en klassisk rød læderrem med krokopræg, en krans belagt med guld og en skive med en flertonet rød metallisk overflade, som reflekteres flot i lys. Derudover er både urskiven og kransen besat med funklende krystaller. Det unikke ved denne model er det yderst slanke design og en lille urkasse. Fordelen ved et meget lille ur er, at hun nemt kan bære andre smykker på armen, som for eksempel et armbånd. Et andet lille ur kommer fra mærket Pierre Lannier, som ses yderst til højre på billedet. Uret har en guldbelagt mesh rem og en urkasse, som står i flot kontrast til de blå toner på urets urskive. Det unikke ved urskiven er, at den er fuldt besat med de eksklusive Swarovski krystaller, som har graduerings effekt, som ikke er set på andre ure.

ideer til feminine ure til hende i valentinsgave

Et Unikt Ur med Tanke på Miljøet

Er hun en type som går op i miljørigtighed, er et ur i træ en god mulighed. De viste ure på billedet nedenfor er fra mærket WeWood, hvis passion er at producere lækre ure i unikke designs, som ikke går på kompromis med miljørigtighed. Ure i træ er derudover 100% fri for kemikalier og er fuldstændigt allergivenlige. Køber du et ur fra WeWood, sørger firmaet i øvrigt for, at der bliver plantet et træ i naturen, på grund af deres “Tree’s for the Furture” samarbejde. Må uret gerne have masser af valentinsdags vibes, er uret yderst til højre på billedet nedenfor, en perfekt mulighed. Uret er produceret i lyst mat poleret træ og har en bred lænke. Mønsteret som ses på urets overflade matcher perfekt til valentinsdag, fordi der er malet røde hjerter på det.   

ideer til ure i træ til hende i valentinsgave fra mærket wewood

Sådan kan du selv Pakke Hendes Valentinsgave ind på en Nem og Kreativ Måde

Har du brugt tid og tanke på at finde hende en helt speciel valentinsgave, som for eksempel et ur, må indpakningen af gaven også gerne være speciel. Flot indpakning behøver ikke at være kompliceret og vi har derfor fundet en idé til hvordan du selv, på en nem men flot måde, kan pakke hendes valentinsgave ind.

sådan pakker du nemt selv hendes gave ind til valentinsdag

Inspiration til Ham

Sådan Finder du det helt Rigtige Ur til Ham i Valentinsgave

ideer til ure til ham i valentinsgave

Uret er en fantastisk valentinsgave til ham fordi det er mandens vigtigste accessory og tilmed en, som han kan have glæde af i mange år – det er jo ikke for sjov at det siges, at uret er ækvivalenten af kvindens forlovelsesring. Uanset hvilken rolle uret spiller for ham, er der ingen tvivl om, at en så flot gave vil gøre ham stor glæde. Har du derfor besluttet dig for, at han skal have et ur i gave, har vi fundet nogle forskellige typer og designs af ure til inspiration. Det er dog vigtigt at få valgt det rette ur til ham. Her er nogle tips, hvis du er i tvivl om hvilken type af ur der passer ham bedst:

  • Læg mærke til hans øvrige accessories og smykker. Går han med bælter der har guld eller sølv spænder, har han smykker i sølv eller guld, eller er der andre ting i hans garderobe, som tyder på at han er mest til det ene eller det andet? Et ur som matcher de øvrige accessories i hans garderobe, vil give ham et flot og gennemført look.
  • Har han en nedtonet og minimalistisk tøjstil, går han i mange farver, jakkesæt til jobbet eller er han helst til et lækkert joggingsæt til hverdag, siger også meget om, hvad for et slags ur der matcher ham bedst.   
  • Du kan ligeledes spørge hans venner og familie om de har nogle ideer eller om han givet udtryk for et særligt ur eller urmærke, som han kunne tænke sig.

Et Klassisk Ur i Guld eller Sølv

Et klassisk ur i guld eller sølv, er et godt valg på mange måder. Det klassiske lænkeur kan nemlig matches til alt i hans garderobe, og være en super fed accessory både til et afslappet og et formelt outfit. Et herreur med lænke, har typisk et maskulint design med en chunky urkasse, som de fire forslag til inspiration nedenfor på billedet. Helt til højre på billedet er et ur fra Spartos. Uret har et maskulint design, med en bred lænke rem i rustfrit stål belagt med guld og en sort urskive. Uret er derudover udstyret med et tachymeter, som han kan bruge til at måle hastigheder med, samt blandt andet et ekstra ur på skiven, som viser ugedagen. Er han mere til sølv, har vi fundet et eksempel fra Festina, som ses nummer tre fra venstre på billedet. Festina uret har ligeledes et maskulint design med en bred lænke i rustfrit stål. Uret er derudover udstyret med en datoviser og et tachymeter, som han kan bruge til at måle hastigheder med.

ideer til klassiske ure i guld eller sølv til ham i valentinsgave

Et Ur i Eksklusivt Design til Hverdag og Formelle Lejligheder

Hvis uret gerne må have et unikt og eksklusivt design, er disse fire ure på billedet nedenfor en mulighed. Urene har hver deres one-of-a-kind design og eksklusive udtryk. Uret helt til venstre på billedet, fra mærket Amant, har en særlig historie. Amant er nemlig kendt for at designe ure, som tager tydelig inspiration fra nogle af verdens mest fantastiske steder. Den viste model, Atlantis, drager inspiration fra den myteomspundne ø fra Platons værker. Uret er udstyret med en sort læderrem med krokopræg og en guld urkasse og visere, som danner en flot kontrast med den marineblå urskive. Helt til højre på billedet, ses et ur fra Grand Frank. Grand Frank uret har en lækker bred mesh rem i rustfrit stål, som er belagt med guld. Som kontrast til den guld farve, har uret en rødbrun skive med en metallisk overflade, som giver en flot effekt i når den reflekteres mod lys.

få ideer til et eksklusivt og opsigtsvækkende ur til ham i valentinsgave

Et Lækkert Sportsur til Ham der er Aktiv

Hvis han er en aktiv type, som er vild med sport eller fitness, vil et sportsur helt sikkert gøre stor glæde. Sportsuret er robust og nemt at holde i god stand, og er samtidig en super funktionel gadget. Vi har fundet et klassisk eksempel fra Casio G-shock, som ses helt til venstre på billedet nedenfor. Uret er solcelledrevet, kompatibelt med både iPhone og Android, chok afvisende, har verdens ur og stopur, alarm og snooze funktion, automatisk kalender og mange flere fede funktioner, som han kan gøre brug af. Et eksempel på en anden type sportsur er fra Samsung, som ses nummer to fra venstre på billedet. Uret er udstyret med en silikone rem som er let og behagelig at bære på håndleddet under træning. Derudover, har uret en masse super fede funktioner som han kan have glæde af. Uret har for eksempel et eSIM-kort, GPS, barometer, højdemåler, musikstyring, kompatibilitet med hans smartphone, apps og meget mere.

ideer til lækre og funktionelle sportsure til ham i valentinsgave hos urkompagniet

Et Klassisk Smartwatch med Smarte Funktioner

Med et klassisk smartwatch, kan han have glæde af et ur med masser af smarte funktioner, som han samtidig kan bruge både til hverdag og formelt. Smartwatches fås i forskellige udgaver, nogle mærker fokuserer nemlig på det helt klassiske look med en klassisk urskive uden touch screen funktion. Et eksempel på et sådant smartwatch kommer fra mærket Kronaby, som ses helt til højre på billedet. Dette Kronaby ur har en bred lænke i rustfrit stål, som er belagt med rødguld. Trods det klassiske design, går Kronaby uret ikke på kompromis med smarte funktioner, mærket har nemlig specialiseret sig at kombinere det klassiske design med avanceret teknologi. Uret har bluetooth 4.0 forbindelse, er kompatibelt både med iPhone og Android, selvlysende belægning, stopur, alarm og lydløs alarm, sportsur funktioner, sporing af søvnrytme, styring af musik og mange flere. Et eksempel på et smartwatch til ham med touch screen, ses helt til venstre på billedet nedenfor. Uret kommer fra mærket Fossil og er udstyret med en maskulin rustfri stållænke. Med touchscreen kan han se og svare på blandt andet e-mails og sms’er direkte fra håndleddet, derudover, har uret en masse andre smarte funktioner som GPS, google assistant, trådløs synkronisering og opladning, musikstyring, alarm funktion og mere.

ideer til lækre klassiske smartwatches til ham i valentinsgave hos urkompagniet

Et Unikt Ur med Tanke for Miljøet

Kunne du tænke dig at give ham et utraditionelt ur i valentinsgave, er et miljørigtigt ur en god mulighed. Herunder er for eksempel fire ure fra mærket WeWood, som alle er lavet i 100% træ. Ud over de lækre designs som mærket tilbyder, er urene samtidig helt fri for kemikalier, er allergivenlige og når du køber et ur fra WeWood, sørger mærket for at der bliver plantet et træ, som er en del af deres “Tree’s for the Future” samarbejde. Uret helt til højre på billedet, er udformet i et klassisk design med en bred træ lænke i mørkbejdset træ, som står i flot kontrast til den lyse urskive. Uret har derudover datovisning og en selvlysende belægning på viserne, som gør at han kan se tiden selv i mørke. Et andet meget maskulint ur fra WeWood, ses helt til venstre på billedet. Dette ur er udstyret med en bred rem i rå læder, som matcher farven på urkassen og urskiven. Uret har derudover tydelige tal og visere, som gør det nemt for ham at læse, samt en datovisningfunktion.

ideer til ure i træ fra mærket wewood til ham i valentinsgave hos urkompagniet

Sådan kan du selv Pakke Hans Valentinsgave ind på en Nem og Kreativ Måde

Når du har brugt tid og tanke på at finde ham den perfekte valentinsgave, som for eksempel et ur, må gave indpakningen også gerne være speciel. Vi har her en idé til hvordan du nemt selv kan pakke hans gave ind, så den ligner et et herre jakkesæt.

sådan pakker du din gave ind som et jakkesæt

Få mere inspiration til ure til hende og til ham på vores hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.