En af de to nye limiterede “Gorillaz” modeller DW-5600GRLZ2-1ER.

I anledningen af Casio G-Shocks 35 år, har vi har fået nogle spændende nyheder hjem fra Casio G-Shock, som vi vil præsentere et udpluk af i dette indlæg! Nyhederne inkluderer, helt unikke limited edition modeller, fra det kendte virtuelle britiske band Gorillaz, som har indgået i et samarbejde med Casio G-Shock, om at designe disse modeller. Læs videre her, for at høre mere om de rå nyheder fra Casio G-Shock.

Du kan altid se vores seneste produkt nyheder fra Casio, ved at trykke her.

DW-5600: Limiteringer, farver og meget mere

De limiterede “Gorillaz” modeller har bandets unikke signatur på skærmen.

DW-5600 serien har været en af de mest solgte G-Shock serier hos UrKompagniet de sidste mange år. Den klassiske DW-5600E-1VER og all black versionen DW-5600BB-1ER, er en all time bestsellers hos os! Her i starten af 2019, har vi allerede fået fede nyheder fra G-Shock DW-5600 serien. Modellerne introducerer nogle fede farver, som helt klart, kan give noget unikt til dit håndled, sammenlignet med de klassiske versioner. Nedenunder kan du se henholdsvis DW-5600CC-2ER, DW-5600MW-7ER, samt DW-5600TB-4AER, der er de tre nye farvekombinationer fra DW-5600 serien.

Udover disse tre nye modeller, er der kommet nogle unikke special edition modeller.

Casio The Hundreds x G-Shock Special Edition DW-5600HDR-1ER er en af disse. DW-5600HDR-1ER er, som navnet indikerer, et samarbejde mellem Casio og streetwear mærket “The Hundreds” fra Los Angeles. Uret fejrer 15-års jubilæet for The Hundreds, hvor dette unikke ur blev afsløret for første gang, i november 2018. DW-5600HDR-1ER har en “stealth” mat sort farve og en omvendt LCD skærm. Kransen omkring LCD skærmen har fået farverne fra The Hundreds logo, hvilket giver det ekstra tvist til det unikke design.

Gorillaz har indgået et samarbejde med Casio G-Shock om disse lækre limited edition ure! – Og vi har været heldige at få fingrene i nogle af dem.

Der er kommet fire limited edition modeller, i et samarbejde mellem Casio G-Shock og Gorillaz, som vi har været heldige at få fingrene i. De to limited edition modeller, som UrKompagniet.dk har fået fat i er: DW-5600GRLZM-3ER og DW-5600GRLZ2-1ER. Det skal dog noteres at, da der er stor efterspørgsel på disse, kan det blive nødvendigt at skrive sig op, hvis der bliver udsolgt fra lageret! Er det dette tilfældet, må du meget gerne kontakte os her.

Gorillaz x G-Shock modellerne, afspejler hver af de unikke Gorillaz’ karakterer. Urene er blevet udgivet i forbindelse med det nye album, der for nyligt er kommet på gaden. Du kan ligeledes se teasere for modellerne, på Gorillaz musik kanal på youtube!

På billeder ser du tilbehøret til Casio Gorillaz x G-Shock “G-Time is Now” – Remix Special Edition DW-5600HRGRZ-1ER.

I forlængelse af samarbejdet, lancerer Casio G-Shock modellen Casio Gorillaz x G-Shock “G-Time is Now” – Remix Special Edition DW-5600HRGRZ-1ER. Denne model, er mindre limited edition, det vil sige, at du har større mulighed for at få fingre i denne udgave. Designet på “G-Time is Now” modellen, er i et mere simpelt design. Den har en underspillet elegance, kombineret med det klassiske rå design fra DW-5600 serien. Basis farven er mat sort, med en rød kontrast farve på indersiden af uret, som man kender den fra den gamle DW-5600HR-1ER model. Den rå design kombination, gør modellen unik, og absolut en model, der er værd at tilføje til sin samlingen – både hvis man er Casio samler, eller hvis man blot vil have et fedt ur!

DW-5600HRGRZ-1ER har fået navnet “Remix”, da der medfølger et gratis Gorillaz nummer, når man køber uret. Det drejer sig om sangen: “Tranz (Sibot Remix)” – så det er helt klart et ur, der skiller sig ud fra normale G-Shock udgivelser – og nok især hvis man også er fan af Gorillaz.

DW-5900: En genoplivning man ikke havde regnet med

2018 var et stort år for for G-Shock, hvor mærket kunne fejre sit 35-års jubilæum. Er du Casio kender, har du højst sandsynligt også, bidt mærke i de mange fede udgivelser, i løbet af året, som er kommet til Danmark her i starten af 2019.

I den forbindelse vil vi præsentere endnu en udgivelse, der har afsæt i G-Shocks 35 års jubilæum. Det er endnu en ikonisk relancering, som vi tidligere i 2018 så med Casio G-Shock Original DW-5750E-1BER og
Casio G-Shock Original DW-5750E-1ER. I denne omgang er der tale om DW-5900, også kendt som “3-eyed” og “The Walter” fra John Goodmans karakter Walter, i The Big Lebowski. Her havde John Goodman den klassiske DW-5900 på håndledet, og det har du også muligheden for igen!
DW-5900 udkom oprindeligt i 1992 og disse to DW-5900 ure, er de første fra serien, der er lanceret siden 1993. DW-5900 kommer i to versioner, den klassiske DW-5900-1ER og all black versionen DW-5900BB-1ER. Serien er kendt for sine tre “øjne”, der kan ses i toppen af skiven, samt den lille LCD skærm i bunden. Uret er vandtæt ned til 20 ATM, og det har en stor kasse på 47mm, der fuldender det klassiske men rå DW-5900 look.

DW-5600 urene, har virkelig været nogen af de mest populære G-Shock ure de sidste par år. Vi hører, at Casio i fremtiden også vil satse på DW-5900 serien igen! Så hvis du vil være med til at starte, hvad vi spåer bliver den nye G-Shock trend, så er DW-5900 uret for dig! Måske er det den model, der bliver benyttet til de næste samarbejder?

Casio G-Shock Bluetooth GMW-B5000

Hvis du er en G-Shock kender, så siger nummeret GMW-B5000 næsten det hele. Hvis det ikke du har hørt om denne model, så læs endelig stadig med her!

GMW-B5000 blev oprindeligt udgivet i to versioner – guld og stål. Disse to modeller var yderst limited edition, og de blev udgivet – igen – i forbindelse med G-Shocks 35 års jubilæum. Grundet den store efterspørgsel, tog Casio beslutningen om, at genudgive limited edition modellerne, kort tid efter, at den blev udsolgt. Den nye udgave, har enkelte men små forskelle fra den originale limited edition udgave. Dette er dog ikke nogen synligt mærkbar forskel, og der er derfor stor efterspørgsel på den nye udgave.

Genudgivelsen består af tre versioner – Guld, sort og stål ligeledes kendt som: GMW-B5000GD-9ER, GMW-B5000D-1ER og GMW-B5000GD-1ER. Den sorte tilføjelse til serien, er vi helt vilde med, da den har et mere underspillet og diskret look end de to andre to modeller, der trækker stor opmærksomhed til håndleddet, grundet den klare guld og sølv farve. Alle tre ure er udstyret med Casio G-Shocks Bluetooth teknologi, så du nemt kan koble uret sammen med din telefon. Urene er ligeledes designet med en lækker rustfrit stål- og en massiv lænke.

Urene er vandtætte ned til 20 ATM, og deres urkasse er ca. 43mm. De har selvfølgelig G-Shocks verdenskendte chok afvisende teknologi indbygget, og GMW-B5000 urene har solcelle-teknologi, så du heller ikke skal bekymre dig om strømmen på uret. De er radiostyrede, så du blindt kan stole på tiden lige gyldigt hvor du befinder dig, samt mange andre fede funktioner.

Du kan læse mere alle de nye modeller på vores hjemmeside og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til nogle af modellerne. Du kan kontakte os her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.