Det siges at et herreur er ækvivalenten af det klassiske smykke til kvinden og at det er mandens ultimative accessory. Uret er derfor et perfekt ønske til jul fordi det er en betydningsfuld gave som du kan have glæde af i mange år. Det kan dog være svært at beslutte sig for hvilket eller hvilke ure man skal skrive på ønskelisten. Vi har derfor lavet denne guide til dig som ønsker inspiration til julegaveønske listen, og vi har fundet ure til enhver smag og situation.  

julegave inspiration til ønskelisten til herrer herreure urkompagniet

Et smartwatch med mange funktioner

smartwatches til mænd urkompagniet

I forhold til det traditionelle ur, er et smartwatch ikke kun en lækker accessory men også super funktionel gadget. Fordelen ved et smartwatch er at de har en masse smarte funktioner som du kan bruge i hverdagen. Smartwatches i dag designes enten med touchskærm eller med en traditionel urskive. Uanset hvilken type smartwatch du foretrækker, har vi nedenfor fundet seks forskellige eksempler på smartwatches til inspiration.

Nederst i venstre hjørne er et eksempel på et smartwatch med det helt klassiske udseende fra mærket Kronaby. Mærket har specialiseret sig i kombinationen af det ultra funktionelle ur med det klassiske udseende. Uret er udstyret med en lys brun rem i råt læder. Urkassen er lavet i rustfrit stål belagt med guld og har en en lys urskive med guld visere. Derudover har uret en lang række af smarte funktioner som “You were here” funktion, skridttæller, alarm og lydløs alarm, kamera kontrol, musik kontrol og IFTT (if this then that) funktion som nemt kan synkroniseres med din smartphones apps. Desuden behøver du, i forhold til de fleste smartwatches på markedet, heller ikke bekymre dig om at skulle oplade dit ur da det er batteridrevet. Nederst i højre hjørne på billedet er et smartwatch fra det kendte designer mærke Michael Kors. Hans serie af smartwatches har fået stor ros og det er nemt at forstå hvorfor med dette eksempel forneden. Uret har touch screen, hvilket gør at du selv kan vælge hvordan urets skive skal se ud, du kan for eksempel vælge et billede du selv har taget eller at skærmen skal vise en traditionel urskive med visere. Uret er lavet i rustfrit stål belagt med guld og har en lænke rem med brede led, som giver uret et maskulint udtryk. Uret har ligeledes en masse smarte funktioner som bluetooth forbindelse, sporing af søvnrytme, forbrændingsmåler og funktion til at styre din musik.

smartwatch inspiration til mænd julegaveønsker urkompagniet
Links til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Alpina AlpinerX Horological Smartwatch AL-283LBN5NAQ6 (vejl. 6.950,00 DKK) 2. Emporio Armani Smartwatch Connected Hybrid ART3012 (vejl. 3.095,00 DKK) 3. Kronaby APEX A1000-3115 (vejl. 4.990,00 DKK) 4. Kronaby Carat A1000-0717 (vejl. 2.990,00 DKK) 5. Kronaby Sekel 43mm A1000-2745 (vejl. 4.990,00 DKK) 6. Michael Kors Grayson Smartwatch MKT5026 (vejl. 2.995,00 DKK)

Et klassisk ur til hverdag

klassiske ure til mænd urkompagniet

Er du på udkig efter et ur som du kan bære til hverdag og som matcher til alle outfits, så er et ur i et klassisk design et perfekt ønske til jul. Det klassiske ur er ligeledes kendt for at være en tidsløs accessory, som man kan have glæde af i mange år, og som aldrig går af mode. Vi har fundet seks eksempler på ure i et klassisk design, som har det helt klassiske ur design.

De tre øverste ure på billedet nedenfor er alle udstyret med en læderrem. En læderrem vil forme sig til dit håndled således at det føles behageligt at bære på håndleddet, hvilket er perfekt til hverdag når det skal bæres i mange timer. Uret øverst til højre på billedet er fra mærket Grand Frank, et mærke som er kendt for deres klassiske maskuline designs og høj kvalitet. Det viste ur har en klassisk læderrem med krokopræg i en lækker rødbrun farve. Som et twist til det klassiske look, er urets skive designet med en matchende rødbrun metallisk overflade, som bliver brudt op af den guld urkasse. Dette tone i tone design er med til at at give uret sit eksklusive udtryk. Et andet eksempel på det klassiske ur med en lænke, kommer fra mærket Seiko, som ses nederst til højre på billedet. Den viste model kommer fra Seikos Presage serie, som kombinerer japansk æstetik med traditionelt håndværk, hvor der er fokus på høj kvalitet og langtidsholdbarhed. Den viste model har en lækker bred lænke rem med små led og en urkasse i rustfrit stål. Begge er designet med en mat overflade, som er med til at give uret sit rå maskuline udseende. Uret har en fed detalje i form af urets skive, som har en to tonet metallisk overflade, der kommer særligt til syne i refleksioner fra dagslys.

klassiske herreure til inspiration til julegave ønske listen urkompagniet
Links til produkter fra højre mod venstre på billedet: 1. Tissot Heritage Visodate Automatic T019.430.16.031.01 (vejl. 4.000,00 DKK) 2. Gant Park Hill II Rose Gold – W10846 (vejl. 1.890,00 DKK) 3. Grand Frank Kingston Brown Chronograph WA20170120 (vejl. 1.248,00 DKK) 4. Timberland Newmarket TBL.13330XS/02M (vejl. 1.199,00 DKK) 5. Spartos Classic SPW007605 (vejl. 1.398,00 DKK) 6. Seiko Presage Cocktail Time Automatic SRPB41J1 (vejl. 3.495,00 DKK)

Et eksklusivt ur til særlige lejligheder

eksklusive ure til mænd hos urkompagniet

Ønsker du dig et ur med et eksklusivt udseende, og som passer perfekt til særlige lejligheder, så er et ur med lækre elegante detaljer en god mulighed. Der er mange elementer i et ur som kan være med til at give et ur et eksklusivt look. For eksempel er urets farver, urets overflader og unikke detaljer en stor del af hvad der giver et ur et eksklusivt look. Forskellige af disse elementer ses i de ni modeller på billedet nedenfor, som vi har fundet til inspiration hvis du ønsker dig et eksklusivt ur.

Et af vores favoritter er uret som ses i midten længst til højre på billedet fra mærket Amant. Urets rem er lavet i rødbrunt læder med krokopræg. Urkassen er lavet i rustfrit stål belagt med guld, som matcher urets guld visere og romertal. Der er lagt særligt vægt på urets skive, som har en flot dyb blå farve med et indgraveret mønster og det franske flag der viser datoen. Uret er specielt fordi mærket går meget op i at der skal være en historie bag et ur. Med denne model Paris ses det da også tydeligt at urets design har en tydelig Parisisk design æstetik. Et andet eksempel på en anderledes form for et ur med et eksklusivt udseende, er fra mærket Kenneth Cole. Mærket er kendt for at designe ure i høj kvalitet med lækre moderne detaljer. Modellen ses nederst i venstre hjørne på billedet nedenfor og er udstyret med en mesh rem i rustfrit stål og en urkasse i rustfrit stål, belagt med rødguld. Uret får et råt element i form af det synlige urværk hvor en klassisk urskive typisk vil dække for.

jule gave inspiration til ønske listen til eksklusive ure til mænd urkompagniet
Links til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Emporio Armani Aviator AR11141 (vejl. 3.395,00 DKK) 2. About Vintage 1971 Automatic Gold / White (vejl. 7.499,00 DKK) 3. Grand Frank Kingston Brown Chronograph WA20170120 (vejl. 1.248,00 DKK) 4. Maserati Gentleman R8853136003 (vejl. 2.395,00 DKK) 5. Bulova Precisionist 98B276 (vejl. 6.295,00 DKK) 6. Amant Paris Sienna CPR-920 S (vejl. 2.498,00 DKK) 7. Kenneth Cole New York Mens Automatic KC50054008 (vejl. 1.499,00 DKK) 8. Kronaby Carat A1000-0669 (vejl. 2.990,00 DKK) 9. Bonvier Cavour Black/Gold BW027 (vejl. 1.198,00 DKK)

  

Et edgy ur der vækker opsigt

edgy ure til mænd urkompagniet

Er du også typen der synes det er fedt at du med uret kan udtrykke din stil og er du ikke bange for at bære accessories som er edgy og vækker opsigt, så har vi fundet disse seks ure til inspiration. Alle urene har et unikt og opsigtsvækkende look på hver deres måde, om end du er mest til et klassisk ur eller et moderne futuristisk ur. Fordelen ved et edgy ur der stjæler opmærksomhed er, at du uden tvivl netop også vil få opmærksomhed opmærksomhed og komplimenter for dit urog hvem synes ikke det er fedt med en kompliment engang imellem? Vi synes selv at modellen fra mærket Megir, som ses øverst i højre hjørne på billedet nedenfor, er super unik og rå. Uret er udstyret med en klassisk lænke i rustfrit stål med brede led og en stor urkrans, som er med til at give uret sit maskuline look. Det opsigtsvækkende ved uret er i form af den utraditionelle metalliske grønne farve, som ses på urets skive. Uret har derudover en stopurs funktion, 24 timers ekstra urskive og selvlysende visere, så du kan se tiden selv i mørke omgivelser. Oven i det ligger dette Megir ur også i en yderst overkommelig prisklasse. I en lidt anden prisklasse ligger et andet opsigtsvækkende limited edition ur fra mærket Tissot, som ses øverst i venstre hjørne på billedet. Uret har en lækker bred gummirem, som gør at uret sidder blødt og behageligt på armen. Det har nogle rå og nærmest futuristiske design detaljer på både urkassen og urskiven, der giver uret et maskulint look. Uret har et tachymeter som kan bruges til at måle afstand og safirglas som er op til syv gange hårdere end stål. Derudover er det sikkert at have uret med sig i vand. 

julegave ønske inspiration til mænd til ure urkompagniet
Links til produkter fra højre mod venstre på billedet: 1. Tissot T-Race MotoGP 2018 Automatic Limited Edition (vejl. 9.600,00 DKK) 2. Tommy Hilfiger Decker 1791560 (vejl. 1.795,00 DKK) 3. Megir Chronograph MS2064G-9 (vejl. 548,00 DKK) 4. Seiko Presage Cocktail Time SRPB46J1 (vejl. 4.495,00 DKK) 5. MVMT Voyager Eclipse D-MV01-G2 (vejl. 1.245,00 DKK) 6. Vincero The Rogue Black + Blue Sil-Blu-X04 (vejl. 1.898,00 DKK)

Et ur i naturmateriale til den Miljøbevidste

ure i træ til mænd fra wewood urkompagniet

Er du på udkig efter et ur som både er stilet og som samtidig kommer fra et mærke med stor fokus på miljøet, så er et af disse ure fra mærket WeWood et perfekt ønske. Urene har hver deres unikke designs med noget til enhver smag. Ud over lækre designs, så støtter man ved køb af et ur fra WeWood en god sag. Der bliver nemlig plantet et træ i naturen for hvert købte WeWood ur. Et ur i naturmateriale er derudover også et perfekt ønske dig med sensitiv hud. Dette skyldes at alle ure er allergivenlige og fri for kemikalier.

Uret øverst til venstre er et eksempel på hvordan naturmateriale kan bruges til at give looket af et traditionelt ur på trods af at det er 100% lavet i træ. Det mørke træ på urets lænke og urkasse får, i kombination med den lyse urskive, udtrykket af at være i det traditionelle materiale stål. Hvis du derimod ønsker at det skal være tydeligt at uret er lavet i et naturmateriale, er der et eksempel dette i Kappa Nut modellen nederst til højre på billedet nedenfor. På urets overflade kan man nemlig tydeligt se træets naturlige årer og tekstur

inspiration til gave ønske listen til mænd til ure urkompagniet
Links til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. WeWood Arrow Black Gold 70328306 (vejl. 1.098,00 DKK) 2. WeWood Phoenix 46 Wenge Earth 70358409 (vejl. 748,00 DKK) 3. WeWood Date MB Choco Rouge Brown 70362517 (vejl. 798,00 DKK) 4. WeWood Kappa MB Black Blue 70363309 (vejl. 1.148,00 DKK) 5. WeWood Assunt Choco Rough 70321511 (vejl. 1.048,00 DKK) 6. WeWood Kappa Nut 70315700 (vejl. 1.148,00 DKK)

 

Et Sporty ur til den aktive

sports ure til mænd urkompagniet

Er du til sport, fitness eller har du en aktiv hverdag, er de følgende ure et godt ønske. Ikke nok med at urene har nogle fede designs, de er alle specielt designet til aktive personer og har en masse lækre funktioner, som er smarte i hverdagen og til sport eller fitness. De tre øverste ure på billedet er fra mærket Casio G-shock, et mærke som er kendt for sine ultra durable designs. Øverst til venstre på billedet ses for eksempel et sort G-shock sportsur, med fede detaljer og røde accenter. Uret er udstyret med en bred resin rem, et materiale som er kendt for sidde behageligt på håndleddet, hvilket er super vigtigt når det skal bruges til sport. Derudover er resin også et af de mest hårdføre materialer på markedet, og du skal derfor ikke være bekymret for hvis uret får nogle hårde stød under aktiviteten, da det er chok afvisende. Oven i det er uret resistent overfor magneter, har et verdensur, stopurs funktion, nedtællings timere, fem daglige alarmer, snooze funktion, automatisk kalender og 12/24 timers visning. Et andet sportsur, som ses nederst i venstre hjørne på billedet, kommer fra mærket Misfit Vapor og er desuden et smartwatch. Uret har en touchscreen, en bred gummirem som sidder let og behageligt på håndleddet, samt en bronze urkasse. Uret har en række af fede funktioner som er perfekte til fitness, som sporing af søvnrytme, pulsmåler, aktivitetstracker og styring af din musik direkte fra uret til din smartphone.

inspiration til julegave ønske listen til mænd til ure urkompagniet
Links til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Casio G-Shock GA-100-1A4ER (vejl. 1.098,00 DKK) 2. Casio G-Shock Rangeman GW-9400-3ER (vejl. 3.148,00 DKK) 3. Casio G-Shock GA-100LY-1AER (vejl. 1.398,00 DKK) 4. Misfit Vapor MIS7006 (vejl. 1.795,00 DKK) 5. Tissot T-Race Chronograph T048.417.37.057.00 (vejl. 4.350,00 DKK) 6. Suunto Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition SS023309000 (vejl. 4.100,00 DKK)

      

Får mere inspiration og læs mere om de enkelte modellers specifikationer på vores hjemmeside.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.