I tvivl om hvad du skal ønske dig i julegave? Uret er en smuk accessory som du kan have glæde af i mange år og er derfor en fantastisk ønske idé. Det kan dog være svært lige at beslutte sig for hvilket eller hvilke ure man skal vælge. Vi har derfor lavet denne liste til dig som ønsker inspiration julegave ønske listen og gennemgår flere typer af ure og mærker til enhver smag. 

julegave inspiration til kvinder find det perfekte ur til ønskelisten urkompagniet

 

Et klassisk ur til hverdag

klassisk ur til hverdag til kvinder hos urkompagniet

Et ur i klassisk design er ideelt til hverdag og kan være med til at sætte en lækker detalje på hverdagens outfit. Hverdags uret skal også gerne være let og behageligt at have på siden det skal bæres håndleddet i mange timer om dagen. Vi har fundet seks klassiske modeller som kan ses på billedet nedenfor der i den grad matcher de ovennævnte kriterier. Alle seks ure har nemlig flade urkasser som er kendt for at være super lette i vægt. Urene er derudover alle udstyret med slanke urremme i læder eller mesh, som former sig efter håndleddet og som samtidig er lette i vægt og behagelige at bære i mange timer. En anden fordel ved de flade urkasser er, at de sidder tæt til håndleddet hvilket gør at de ikke sidder i vejen for for eksempel et skjorte- eller bluse ærme, som kan være generende. Alle seks modeller har et enkelt og minimalistisk design der er med til at give urene deres klassiske udtryk. De varme toner i de to Daniel Wellington ure, nederst til venstre og nederst til højre, passer perfekt til en lækker vinter sweater i samme toner. Det hvide Daniel Wellington ur, nederst i midten, vil give et lækkert lyst element til den typisk mørke vintergarderobe. Hvis der gerne må være et lille twist i det klassiske design er Aistrup uret, øverst i midten, et perfekt valg. Uret har et unikt design på sin urskive som imiterer en dråbes smukke ringe på en vandoverflade.

julegave inspiration til hende et klassisk ur til hverdag inspiration til kvinder urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Carrie Taylor Lexington Silver/White Grey Leather (vejl. 798,00) 2. Aistrup Raindrop AIW007705 (vejl. 898,00 DKK) 3. Carrie Taylor Lincoln Gold/Black Black Leather (vejl. 798,00 DKK ) 4. Daniel Wellington Classic Black Durham Rose Gold 36mm DW00100138 (vejl. 1.295,00 DKK) 5. Daniel Wellington Petite 28mm Bondi White Silver DW00100250 (vejl. 895,00 DKK) 6. Daniel Wellington Bristol Rose 0511DW (vejl. 1.295,00 DKK)

 

Et elegant smykkeur til særlige lejligheder

elegante ure til kvinder hor urkompagniet

Smykkeure er noget helt særligt. Kombinationen af det funktionelle og det dekorative gør at smykkeuret ofte bruges til særlige lejligheder. De er gerne prydet med fine detaljer såsom krystaller, diamanter og andre dekorative elementer som skaber blikfang. Det helt klassiske smykkeur er oftest et lænkeur i sølv eller guld hvis overflade er poleret blank således at lys reflekteres på urets overflade. Der er også disse elementer som giver smykkeuret dets eksklusive look. Et smykkeur er for eksempel den perfekt accessory til nytårskjolen, der gerne må være festlig og vække opsigt. Disse kendetegn ses også i de seks udvalgte ure forneden. Det guldbelagte Inex ur, nederst til venstre, er et dansk mærke hvilket også afspejles i urets design. Mærket har stort fokus på at levere ure i høj kvalitet der lever op til den høje danske standard. Derudover er urkassen besat med 12 ægte diamanter, der giver et elegant og yndefuldt udtryk. To andre eksempler kommer fra mærket Festina. Mærket er i den grad er kendt for sine elegante dameur i eksklusive designs. På de to udvalgte modeller, som ses øverst til venstre og til højre, er urskiverne dækket med lysreflekterende krystaller fra det kendte mærke Swarovski. Vi er hos UrKompagniet for eksempel helt vilde med kontrasten mellem den rødguld farve på lænke og urkasse og den dybe blå farve på urets skive.

elegante smykkeure til kvinder inspiration til julegaver til hende urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Festina Mademoiselle F20338/3 (vejl. 1.498,00 DKK) 2. Ted Baker Cara TE50270013 (vejl. 1.199,00 DKK) 3. Festina Swarovski F20382/1 (vejl. 1.098,00 DKK) 4. INEX 12 Diamonds A69381D11I (vejl. 1.998,00 DKK) 5. Fossil Virginia ES3314 (vejl. 1.095,00 DKK) 6. Michael Kors Lauryn MK3929 (vejl. 2.095,00 DKK)

Et moderne smartwatch med mange funktioner

smartwatch til kvinder hos urkompagniet

Er du typen som er mere til et moderne smartwatch med mange funktioner, men som stadig ønsker udseendet af et klassisk ur, så er disse modeller perfekte. Til trods for de klassiske ur designs har alle modeller i denne kategori en masse lækre funktioner som kan bruges i hverdagen. Vi har samlet seks modeller fra tre forskellige brands, som giver hver deres bud på tidens smartwatch. Nederst til højre og til venstre ses to smartwatches fra Michael Kors. Begge ure har touchscreen, trådløs synkronisering til smartphones, trådløs opladning, alarm, kontrollering af musik med mere. Derudover kan urskivens design ændres efter eget ønske. Du kan for eksempel vælge udseendet af en traditionel urskive, et billede eller lignende. Foretrækker du derimod en traditionel urskive uden touch screen er Kronaby’s ure et sikkert valg. Dette betyder dog ikke at mærkets modeller er mindre funktionelle. Med et Kronaby ur er det blandt andet muligt at kontrollere din musik via bluetooth, tage billeder på din smartphone via dit ur (slut med de lange arme som altid kommer med i billedet på et selfie), “you were there funktion”, alarm og lydløs alarm. Derudover er urene IFTTT kompatible (“If This Then That” princippet), således at uret kan sættes op med telefonens apps helt som det ønskes. To eksempler fra Kronaby ses på billedet forneden, øverst til højre og nederst i midten.

smartwatches til kvinder inspiration til julegaver urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Fossil Q Venture FTW6002 (vejl. 2.595,00 DKK) 2. Emporio Armani Gianni T-Bar ART3019 (vejl. 3.095,00 DKK) 3. Kronaby Carat 38mm A1000-2446 (vejl. 3.690,00 DKK) 4. Michael Kors Access Sofie Smartwatch MKT5024 (vejl. 4.295,00 DKK) 5. Kronaby Carat A1000-0668 (vejl. 3.290,00 DKK) 6. Michael Kors Runway MKT5045 (vejl. 2.995,00 DKK)

Et modent ur med klassisk elegance

modne ure til kvinder hos urkompagniet

Ovre i en helt anden boldgade har vi det helt klassiske ur med vintage vibes. Personligt har jeg erindringen om min mormor med et sådant ur på armen, og tænkte altid hvor smukt det så ud til hende. Selvom vi måske ikke alle er heldige at arve et smukt vintage ur af et familiemedlem betyder det ikke at vi ikke kan få stilen. Det klassiske design og erindringen om en tid hvor alle kvinder gik med disse typer af ure er nok også en af grundene til at denne type af design til kvinder aldrig går af mode. Dette er også hvorfor det er en fantastisk ønske idé, fordi du kan have glæde af det hele livet og måske give det videre til fremtidige generationer. Vi har fundet seks modeller med klassiske vintage vibes, som kan ses på billedet forneden. Øverst til venstre ses et Seiko ur med en lille rund urkasse og brun læderrem med kroko print. Kombinationen af den hvide urskive med den gammeldags tal skrift, den guld urkasse og den brune rem, giver uret det stilrene vintage look. Hvis du foretrækker en klassisk lænke frem for læderrem har vi fundet en model fra mærket Lorus, som ses øverst i midten på billedet. Uret er lavet i rustfrit stål, som er belagt med guld og poleret til en blank overflade. Urets type af lænke, som er sammensat af små elegante led, er et af kendetegnene ved vintage ure til kvinder. For et lidt mere moderne men stadig modent look, har vi et eksempel fra Dyrberg/Kern, som ses nederst til højre på billedet. Uret har en flad urkasse og er i et utraditionelt design med riller i urkassen rundt om urets skive. Urets rem er lavet i læder med grå kroko print, som er belagt med lak, der giver remmen en smuk lys reflekterende overflade.

klassiske modne ure til kvinder inspiration til gave ønsker urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Seiko Classic Brown/Gold/White Ladies SXDA14 (vejl. 1.395,00 DKK) 2. Lorus Lady Watch RG226LX9 (vejl. 698,00 DKK) 3. Inex Ladies Gold/Silver A69416B3I (vejl. 1.098,00 DKK) 4. Daniel Wellington Classic Petite 28mm Sheffield Rose Gold DW00100230 (vejl. 895,00 DKK) 5. Skagen Anita Gold Leather SKW2147 (vejl. 1.198,00 DKK) 6. Dyrberg/Kern Sublime SL 6G2 342004 (vejl. 1.198,00 DKK)

Et ur i naturmateriale til den miljøbevidste

miljøvenlige ure til kvinder hos urkompagniet

Der vinder stille og roligt flere mærker frem på markedet som har fokus at designe ure i naturmaterialer. Dette skyldes det øgede fokus på miljøbevidsthed blandt befolkningen. Er du bevidst om miljøet og ønsker du at støtte en god sag samtidig med at blive ejer af en helt særlig form for ur, hvorfor så ikke ønske sig et i et naturmateriale. For hvert solgte WeWood ur planter mærket nemlig et træ i naturen. En anden fordel ved denne type af ure er at de er helt fri for kemikalier og er komplet allergivenlige.

Disse fire udvalgte modeller er alle lavet i 100% træ og har hver deres unikke design. Øverst til højre på billedet er et eksempel på et ur i klassisk design. Urskiven er markeret med tydelige tal og træets overflade er behandlet med olie, som giver overfladen sin smukke mahognibrune farve. Man kan dog stadig se træets naturlige årer, der er med til at give uret liv. Denne egenskab gå igen ved alle mærkets designs og er en egenskab som gør at ingen af urene komplet ens. Et andet eksempel på et klassisk ur ses nederst i venstre hjørne på billedet. Kontrasten mellem urets blanke naturligt brune overflade på lænken og urkassen, og den lyse rødlige overflade på urets skive, illustrerer smukt hvordan kombinationen af naturmaterialer virkelig kan harmonere smukt.

ure i naturmateriale til kvinder inspiration til julegave urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. WeWood Alpha Nature Beehive Nut 70352715 (vejl. 998,00 DKK) 2. WeWood Daphne Cherry Rose 70234750 (vejl. 848,00 DKK) 3. WeWood Date MB Nut Rough Rose Gold 70362727 (vejl. 848,00 DKK) 4. WeWood Moon Crystal Chocolate 70204500 (vejl. 998,00 DKK)

Et feminint ur med fine detaljer  feminine ure til kvinder hos urkompagniet

En kæmpe trend i urverdenen er feminine dameure med søde detaljer, pastelle farver eller mønstre. Et ur i en lys farve eller mønster gør at uret er mere iøjnefaldende og til vinterens typisk mørke garderobe er denne type af ur design en perfekt accessory. Urene i denne kategori får ud over deres farver det meget feminine look på grund af deres slanke design. De flade urkasser og smalle remme gør dem i øvrigt lette og yderst behagelige at bære på armen en hel dag. Nederst i midten er et eksempel fra Ted Baker, et mærke som specialiserer sig i at designe smukke feminine ure til kvinder, med fokus på print og pyntede detaljer. Uret har en sølv urkasse og en hvid urskive i perlemor, som giver en smuk lysreflekterende effekt på urskivens overflade. Selve remmen er lavet i læder og har et fint mønster af hvide blomster på den ellers himmelblå rem. Den kølige farvesammensætning giver en smuk kontrast mellem urets forskellige elementer. En anden mulighed med en sjov detalje ses øverst i højre hjørne. Uret er fra mærket Kate Spade. Mærket er kendt for at designe feminine ure til kvinder med søde og sjove detaljer. Det viste ur fra mærket er udstyret med en ultra feminin lyserød læderrem, guld urkasse og creme farvet urskive. På urets skive ses en sød detalje i form af en krokodille figur med åben mund og skriften “See you later”. En anden fordel ved denne type af ure er at de også passer perfekt til forårs- og sommer garderoben.

feminine ure til kvinder inspiration til julegave ønsker urkompagniet
Link til produkter fra ventre mod højre på billedet: 1. Carrie Taylor Lincoln Rosegold/White Pink Leather (vejl. 798,00 DKK) 2. Ted Baker Isabella TE50516005 (vejl. 1.399,00 DKK) 3. Kate Spade Holland KSW1415 (vejl. 1.695,00 DKK) 4. Daniel Wellington Southampton Rose 0506DW (vejl. 1.095,00 DKK) 5. Ted Baker Kate TE50005019 (vejl. 899,00 DKK) 6. Kate Spade Park Row KSW1313 (vejl. 1.295,00 DKK)

Et unikt design som vækker opsigt

edgy ure til kvinder hos urkompagniet

Er du til ure som vækker opsigt og som gerne må fungere som det store fokuspunkt i dit outfit, har vi fundet otte modeller vist nedenfor, som har hver deres unikke design. Et opsigtsvækkende ur er ud over funktionen som “statement piece” en stensikker måde at trække komplimenter på… Og hvem bliver ikke glad for en kompliment? Et eksempel på et unikt smykkeur ses øverst til venstre på billedet nedenfor. Uret er fra mærket BCBG Max Azria, et mærke som er kendt for sine overdådige og eksklusive designs. Uret er udstyret med en mesh rem i rustfrit stål med et tilhørende armbånd med krystaller. Urkassen er belagt med guld hvis sider er skåret i et harlekin mønster, som får en fed effekt ved at spejl reflektere urets skive. Skiven er lavet i hvid perlemor der ligeledes er med til at give uret dets eksklusive look. Et andet unikt eksempel er et ur i klassisk design fra Bonvier. Selvom uret er klassisk formår det dog alligevel at vække opsigt på grund af dets utraditionelle og stærke farvekombination. Uret har en rødbrun læderrem, guld urkasse samt en marineblå urskive som reflekterer lys. Kombinationen af disse stærke farver giver en fantastisk smuk kontrast som ikke retfærdiggør spillet mellem farverne som de ser ud i virkeligheden. Et mere moderne bud på et unikt ur, som ses på billedet nederst til højre, er fra mærket Kenneth Cole. Uret er udstyret med en guldbelagt mesh rem i rustfrit stål. Til trods for de mere traditionelle farver end Bonvier uret, er dette ur unikt på en helt anden måde. Urkassen og skiven er nemlig udformet med “huller”  således at man kan se igennem til håndleddet. Det utraditionelle design giver en fed effekt i kombination med urets varme farvetoner.

unikke ure til kvinder inspiration til julegave ønsker urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. BCBG Max Azria Ladies BG50679002 (vejl. 999,00 DKK) 2. Inex Ladies Black/Black A69457SS5KV – LQ2 (vejl. 998,00 DKK) 3. Bonvier Navona Blue/Gold BW023 (vejl. 1.098,00 DKK) 4. Michael Kors Norie MK3896 (vejl. 2.095,00 DKK) 5. Gant Bedstone Red Rubber W10656 (vejl. 2.390,00 DKK) 6. D1 Milano Polycarbon Monochrome White A-MO02 – LQ (vejl. 1.599,00 DKK) 7. Emporio Armani Gioia AR11149 (vejl. 1.695,00 DKK) 8. Kenneth Cole New York Ladies KC50590004 (vejl. 999,00 DKK )

Et Sporty ur til den aktive

sportsure til kvinder hos urkompagniet

Er du en meget aktiv type eller en som dyrker sport, er et ur i sporty design og med tilhørende funktioner en ideel følgesvend. Med tidens teknologi kan selv et ur til håndleddet have kraften til en lang række af smarte funktioner du kan bruge til sport eller fitness. Vi har fundet fire muligheder til inspiration, som kan ses på billedet forneden. Alle fire ure er designet som et sportsur som den primære funktion, men ser ud over det også super lækre ud på håndleddet. Øverst til venstre på billedet ses et ur fra Misfit Vapor som i modsætning til det klassiske sportsur, er udstyret med en lænke frem for en gummirem eller resin rem. Lænken er lavet i rustfrit stål, belagt med guld og er poleret til en mat overflade som giver uret et mere råt og sporty look end en blank poleret rem ville gør. Ligeledes er stål et ekstremt hårdført materiale, en egenskab som er yderst vigtig når det kommer til sportsure. Uret er kompatibelt med Android Telefoner og Iphones, har bluetooth forbindelse, funktion til at styre søvnrytme, pulsmåler samt evnen til at kunne styre musik på for eksempel telefonen mens du træner. Et andet eksempel på et mere klassisk sportsur er Suunto Spartan, som ses nederst til højre på billedet. Suunto specialiserer sig i sportsure og alle deres modeller er udstyret med en lang række af funktioner som er ideelle til enhver sportsudøver. Uret har stopur, altimeter, hastighedsmåler, trænings planlægger, aktivitetstracker, løbeur funktion, svømmeur funktion, cykelur funktion, pulsmåler og ruteplanlægger, og dette er bare nogle af funktionerne som uret har. Derudover er uret udstyret med en silikonerem som er perfekt til sport i den forstand, at det er behageligt at bære på armen og ikke suger sved fra håndleddet eller vand fra omgivelserne til sig. En anden lækker egenskab er, at silikoneremmen er super nem at rengøre efter det har været brugt til en sportsaktivitet.

sportsure til kvinder inspiration til julegave ønsker urkompagniet
Link til produkter fra venstre mod højre på billedet: 1. Misfit Vapor MIS7008 (vejl. 1.995,00 DKK) 2. Suunto Spartan Sport Sakura SS022674000 (vejl. 2.900,00 DKK) 3. SMA Coach Red (vejl. 498,00 DKK) 4. Suunto Essential Copper SS021213000 (vejl. 5.000,00 DKK) 5. Casio G-Shock DW-5600BB-1ER (vejl. 998,00 DKK) 6. Suunto Spartan Sport Wrist HR Copper Special Edition SS023310000 (vejl. 4.100,00 DKK)

Du kan læse mere om alle urenes specifikationer samt få inspiration til andre ure inde på vores hjemmeside.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.