Uret er en fantastisk accessory! Hvad end du bruger det til hverdag, til sport eller er typen som finder det frem til særlige lejligheder er der ingen tvivl om at uret kan sige en hel masse om dig og din stil. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige rem til dig både med henblik på det ønskede look og om materialet passer til din livsstil. Læs videre her hvor vi gennemgår de forskellige typer af rem du kan vælge imellem, så du får valgt den helt rigtige rem til dig.

Den klassiske læderrem

mvmt ur klassisk læderrem urkompagniet

Læder remmen er nok den ubestridt mest populære af alle remme typer på markedet. Dette kan skyldes at læderremmen, ud over at være meget komfortabel, også har et meget klassisk look som er perfekt til både et afslappet hverdagslook, til kontoret og til formelle lejligheder. Læderremmen ses som regel i forskellige brune nuancer og sort, som den naturligt forekommer, men ses også andre farver eller med tryk såsom slange eller kroko. Da læderremmen er naturmateriale kræver den regelmæssig pleje. Det er vigtigt at du har dine omgivelser i tankerne hvis du overvejer en læderrem da ekstremt koldt eller varmt vejr kan have en effekt på læderet. Derudover skal man være forsigtig med at lade remmen komme i kontakt med vand da dette også kan være med til at ødelægge læderet. Er du derfor typen som laver meget sport eller andre aktiviteter på en daglig basis foreslår vi dig at finde en anden rem type til hverdag. Du kan finde læderremmen frem til de særlige lejligheder istedet hvor du ikke skal bekymre dig om slid på materialet. Nedenfor har vi udvalgt nogle eksempler på den klassiske læderrem.

Skagen Jorn SKW6331 (Herreur) (1.098,00 DKK)

skagen ur klassisk læderrem urkompagniet

 

Skagen dameur med blå læderrem – Skagen Signatur SKW2592 (Dameur) (1.198,00 DKK)

skagen dameur klassik læderrem urkompagniet

 

Den Unikke Læderrem med Kontraststikninger

læderrem kontraststikninger ure urkompagnietDen klassiske læderrem fås også med kontraststikninger. Disse stikninger ses oftest ude i remmens sider. Kontraststikningerne giver en rigtig flot farve kontrast til en ellers simpel rem hvor der kommer fokus på de små detaljer. Kontraststikninger på din urrem kan virke som en lille rå detalje til ethvert outfit. Når det kommer til pleje gælder de samme regler som for den klassiske læderrem. Husk derfor at have i tankerne til hvilke situationer uret kommer i brug hvis du overvejer en læderrem med kontraststikninger. Nedenfor har vi givet et bud på ure med kontraststikninger til både manden og kvinden.

Oris Big Crown ProPilot Worldtimer 01 690 7735 4063-07 5 22 05FC (Herreur) (25.800,00 DKK)

oris brun læderrem urkompagniet

 

Tommy Hilfiger Slim 1781688 (Dameur) (913,00 DKK)

tommy hilfiger lysebrun læderrem urkompagniet

 

Den Elegante Læderrem med Tryk

urrem med tryk kroko skind urkompagnietLæderremme med tryk kan ligesom kontraststikninger være med til at sætte uret i fokus på grund af dets rige detaljer. Derudover er læderremmen med tryk et perfekt match til formelle lejligheder. Dette skyldes at remme med tryk associeres med eksklusivitet og elegance helt tilbage fra gamle dage. Vi anbefaler at læderremmen med tryk bruges til lejligheder hvor man ikke slider på naturmaterialet. Ved at undgå situationer som slider på remmen sikrer du at den holder sig i god stand så du kan have glæde af det længe. Herunder har vi udvalgt to muligheder med læderremmen med tryk.

Gant Park Hill II Day Date IPR W11203 (Herreur) (1.990,00 DKK)

gant herrur kroko skind urkompagniet

 

Michael Kors Portia MK2720 (Dameur) (950,00 DKK)

michael kors ur kroko læder mint urkompagniet

 

Den rå Rally læderrem

rally læderrem urrem brun urkompagnietRally læderremmen har fået sit navn fordi den oprindeligt blev brugt af racerkørere. Hullerne i remmen gjorde at den var mere åndbar og dermed behagelig for føreren at have på under et ræs. I dag er rallyremmen dog mere set stilmæssigt og nostalgisk valg af urrem. Rally remmen giver læderremmen et sporty look som den klassiske læderrem ikke har. Derudover giver rallyremmen ligesom med kontraststikningerne et råt element til dit ur. Rally læderremmen kan bruges både til hverdag eller som et uventet twist til et formelt outfit. Nedenunder har vi fundet det perfekte bud på den rå rally rem til herrer.

Tissot V8 Swissmatic T106.407.16.031.00 (Herreur) (3.000,00)

rally læderrem brun åndbar tissot urkompagniet

Festina Chrono Racing F20377/1 (1.498,00 DKK)

festina herreur rally rem blå hvid urskive racer urkompagniet

 

Den Klassiske Stålrem

stålur rustfrit sølv urkompagniet

Rustfrit stål er det mest udbredt brugte materiale til luksus ure siden urets opfindelse. Det er et hårdført materiale med et klassisk eksklusivt look. Stål lænken ses i mange forskellige designs som opnås ved at variere størrelsen på remmens led. Stål remmen ses både børstet til en mat overflade eller poleret til en blank overflade. Fordelen ved stålremmen er at den er nemt at pleje samt at den er ekstremt korrosionsresistent. Dette gør at du stort set kan have det med dig overalt. Et stål ur passer perfekt til enhver begivenhed afhængigt af hvilket design du vælger. Nogle stålure er i øvrigt også beregnet til sport som for eksempel dykning. Et klassisk stål ur giver et lækkert element til ethvert outfit, en lænke i mat børstet stål og store led giver typisk et råt og maskulint look, mens et mindre ur med små led i guldbelagt og blankt poleret stål giver et feminint look. Derudover er meshremmen blevet en kæmpe trend hos både herre og dameure de seneste par år. Meshremmen er i øvrigt på grund af de små fine sammenstrikkede led lettere i vægt at bære. Nedenfor har vi fundet eksempler på stålremmen.

Maserati Successo R8853121004 (Herreur) (1.295,00 DKK)

maserati rustfrit stål ur blå skive urkompagniet

 

Tommy Hilfiger Luke Gold 1791121 (Herreur) (1.795,00 DKK)

tommy hilfiger guld ur mænd herrer urkompagniet

 

Michael Kors Darci Silver MK3190 (2.095,00 DKK)

michael kors kvinder dameur sølv rustfritstål urkompagniet

 

Aistrup Infinity AIW007615 (Dameur) (898,00 DKK)

aistrup ur med mesh rem rosaguld urkompagniet

 

 

Den Robuste Keramiske Rem

keramisk lænke sort armani urkompagniet

Den keramiske urrem er en af de mest hårdføre materialer til rådighed i dag, endda mere hårdført end metal. Den keramiske rem er faktisk så hårdfør at det lyder sig, at du kan have et keramik ur på hver dag i flere år, uden at slid vil vise sig på materialets overflade. Ud over denne utrolige egenskab er keramiske ure meget lettere i vægt end stål ure, hvilket gør den super behagelig at bære på armen og det perfekte valg hvis man ønsker udseendet af en lænke som ikke føles tung. Derudover er keramik remmen 100% allergivenlig og dermed også det perfekte valg for dem som får allergiske reaktioner fra metaller. En anden fordel ved keramik remmen er at den er nem at vedligeholde, så hvis du foretrækker et ur som ikke kræver meget arbejde i vedligehold er keramik det perfekte valg. Nedenfor ses et bud på keramik remmen til manden og kvinden.

Emporio Armani Ceramica AR1451 (Herreur) (2.406,00 DKK)

emporio armani kramisk rem sort urkompagniet

 

Inex Ladies Silver/White A64135S0I – LQ2 (Dameur) (677,00 DKK)

inex damer keramisk rem hvid sølv urkompagniet

 

 

Den Miljøvenlige Trærem

dame trærem ur urkompagniet

Forekomsten af træ lænker blandt ure er vundet frem de seneste par år. Dette skyldes blandt andet efterspørgslen blandt forbrugere på tøj og accessories i materialer som er fri for giftstoffer og kemikalier. Mærker som WeWood der designer og producerer ure i 100% træ støtter derudover miljøvenlige hjertesager som for eksempel “Trees for the Future” organisationen. Derudover er trælænken ligesom keramik lænken et utroligt let materiale at bære på armen. Materialet er ligesom med keramikremmen 100% allergivenligt og altså også et godt alternativ til et metal ur. Er disse elementer noget som tiltaler dig er der derfor god grund til at vælge en træ lænke. Her ses et modeller fra We Wood.  

 

WeWood Kappa Chocolate 70315500 (Herreur, Dameur) (1.148,00 DKK)

wewood brun træur trærem orange visere urkompagniet

 

WeWood Date MB Nut Rough Rose Gold 70362727 (Dameur) (848,00 DKK)

we wood trærem brun rosaguld skive urkompagniet

 

 

Den Sporty Gummirem

ur med gummirem sort urkompagniet smartwatch

Gummi remmen er det mest populære valg blandt fitness of sportsudøvere. Dette skyldes højst sandsynligt at gummiremmen er hårdfør, nem at rengøre og behagelig at bære på armen. Derudover skal du ikke være bekymret for at svede på remmen i modsætning til læderremmen og ligeledes behøver du heller ikke være bekymret for om remmen bliver snavset, da den er super nem at rengøre. Det skyldes blandt andet at der i gummiremmen ikke sidder nogle led hvorinde imellem der kan gemme sig snavs og bakterier. Mange digitalure er udstyret med en gummirem da kombinationen gør uret høj funktionelt og det er netop også en af årsagerne til hvorfor gummiremmen ligger i top blandt fitness og sportsudøvere. Ønsker du et ur som er funktionelt og praktisk, og som kan bruges til at motionere burde du overveje at vælge et et ur med gummirem. Herunder ses et par eksempler på ure med gummirem.

Citizen Promaster Marine Eco-Drive BN0190-15E (Herrer) (2.495,00 DKK)

citizen sort ur med gummirem til mænd urkompagniet

 

Smart fitness-ur med pulsmåler – SMA Coach Black (Herrer, Damer) (498,00 DKK)

coach sort smartwatch til fitness urkompagniet

 

Kyboe Giant Mariner 48mm SW48-003 (Damer) (1.999,00 DKK)

kyboe dameur gummirem hvid guld urkompagniet

 

 

Den Hårdføre Resinrem

gshock mudmaster resinrem casio urkompagniet

Resinremmen er ligesom gummiremmen et populært valg blandt fitness og sportsudøvere. Dette skyldes at resin også er et hårdført materiale som blandt andet også bruges til militære ure. Det er særligt mærker som Casio der har været med føre resinremmen frem med deres populære G-schock ure. Disse ure er kendetegnet ved deres rå og robuste design. I modsætning til den almindelige gummirem er resinremmen mindre blød og medgørlig, men dette gør samtidig at remmen også holder i længere tid når den udsættes for “vind og vejr” end en gummirem gør. Ønsker du dig et ur i et råt eller sporty design som du kan have med dig overalt burde du overveje at kigge på et ur med resinrem. Her ses to eksempler fra Casio G-shock.

Casio G-Shock Gold – GA-110GB-1AER (Herrer) (1.498,00 DKK)

casio gshock sort guld resinrem urkompagniet

 

Casio Sport Black/Orange STL-S300H-1BEF (Damer) (598,00 DKK)

casio gshock sort damer digitalur resinrem urkompagniet

 

 

Den moderne stofrem

daniel wellington nato stofrem rød blå urkompagniet

Stofremmen, også kaldet natoremmen, er endnu en af de remme som er blevet super populær de seneste par år med frembrusningen af mærker som Daniel Wellington. Stof remme gør det muligt for mærker at designe lækre ure med remme i et utal af forskellige farver og mønstre. Ud over dette er stof remmen også yderst praktisk. Stof remmen er nemlig nem at rengøre og kan vaskes i hånden derhjemme eller lægges i en mild vask i vaskemaskinen. Selvom stof remmen er ikke er lige så langtidsholdbar som for eksempel stål eller keramik remmen, er en anden fordel ved den dog at den er forholdsvis nem og billig at udskifte. Er du derfor typen som nyder at lege med forskellige looks og farver på dit ur er uret med stofrem et ideelt valg. Herunder har vi fundet to eksempler fra Daniel Wellington.

Daniel Wellington Classic Warwick DW00100019 (Herrer) (1.195,00 DKK)

daniel wellington classic warwick herreur natorem grøn blå urkompagniet

 

Daniel Wellington Oxford Silver 0601DW (Damer) (1.095,00 DKK)

daniel wellington sølv nato rem rød blå dameur urkompagniet

 

 

Uanset hvilken type rem du vælger, så husk at det altid er en god idé at sætte sig ind i hvordan den plejes og hvad man skal være opmærksom på ved de forskellige materialer. På denne måde sikrer du at du vælger en rem som du kan være glad for i mange år, som passer til din livsstil, særligt hvis uret du påtænker dig er en større investering. Er du tvivl om noget står vi altid klar til at rådgive dig hos UrKompagniet. 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.